(*Для того щоб зберегти красу і молодість шкіри влітку, дотримуйся цих простих правил.*)

Очищення

Це один із найважливіших етапів догляду за шкірою обличчя в будь-який період, але влітку він стає ще більш актуальним. Пил, піт осідають на поверхні шкіри і забивають пори. А значить ніякі креми і сироватки не проникнуть всередину, тому вмивай обличчя якомога частіше, і особливо - перед нанесенням щоденного догляду.



pic

Крем з SPF

Ультрафіолет знижує захисні властивості шкіри. Відповідно, щоб захистити шкіру від зморшок, сухості, пігментації і алергії, використовують засоби з SP. За 20 хвилин до виходу в сонячну пору року нанось на чисту шкіру обличчя крем з SPF. Якщо твій щоденний крем включає фільтр від ультрафіолету, то його буде досить, якщо ні, тоді нанось сонцезахисний крем поверх щоденного догляду.



pic

Термальна вода

Цей косметичний засіб не тільки освіжає у спеку, але й сприяє збереженню вологи, такої необхідної в літню спеку. Носи невелику баночку термальної води в сумочці і розпорошуй на шкіру раз на декілька годин.



pic

Матуючі серветки

Це незамінний засіб для кожної дівчини! Такі серветки прибирають надлишки шкірного сала і, відповідно, ненависний блиск на обличчі.

Джерело: lady.tochka.net