З настанням нового сезону завжди хочеться щось змінити в собі. Перше, з чого що хочеться почати процес змін - колір волосся. Сьогодні розповідаємо про наймодніших відтінках волосся літа 2016. Попереджаємо: вибрати серед них якийсь один буде дуже нелегко!

Теплий медовий

Брюнеткам, які не впевнені в тому, що бути блондинкою - це весело, пропонуємо взяти приклад з Карлі Клосс, і просто пом'якшити свій природний колір волосся модним бурштиновим або медовим відтінком.

Rose gold

Ви готові приміряти на себе модний колір волосся, який вже підірвав інстаграмм? Роуз голд - гарний ефірний відтінок рожевого блонда, нагадує річний захід. Спробувавши цей відтінок, ви здивуєтеся тому, наскільки яскраво він переливається і виблискує на сонці!



pic

Nude hair

Цей унікальний нейтральний модний відтінок підходить абсолютно всім! Він поєднує в собі оптимальну кількість холодних і теплих тонів, які нейтралізують один одного і створюють той самий нейтральний нюд.

Каштановий балаяж

Злегка висвітлені з середини волосся пасма створюють ефект поцілованих сонцем волосся. Якщо у вас зачіска каскад і каштановий колір волосся, цей вид фарбування ідеальний для вас!



pic

Кремовий блонд

Кремовий блонд - холодний, нетиповий для літа відтінок блонда, який прекрасно підходить жінкам середньої або темної шкіри. Щоб досягти цього кольору, попросіть свого майстра додати прядки кремового кольору на ваше коріння. Цей відтінок блонда ідеальний для темного волосся.

Натуральні відтінки

Звичайно ж, приміряти на себе новий колір волосся - дуже захоплюючий процес. Натуральний колір волосся, який найкраще поєднується з вашим тоном шкіри і підходить вашому кольоротипу - це тренд, який завжди в моді! Доглядайте за своїм природним кольором волосся, і ваші здорові і блискуче волосся ніколи не вийдуть з моди (класний лайфхак, чи не так?)



pic

Джерело: zdorovia.com.ua