Зазвичай ми вважаємо, що догляд за собою потрібно довірити професіоналам. Але поліпшити стан шкіри можна і в домашніх умовах, адже ніхто не відміняв старі добрі народні засоби. Перед вами - кращі рецепти приготування корисної полуничної маски для обличчя.

Зробіть з ягід полуничне пюре і додайте мед. За допомогою спеціальної кисті нанесіть приготовлену масу на обличчя, уникаючи області навколо очей. Тримайте маску 10-15 хвилин, потім змийте теплою водою, промокніть рушником і застосуєте улюблений тонік і крем для обличчя.



pic

Для жирної шкіри

8-9 ягід полуниці, 2 ч. л. меду, 1 ч. л. оливкового масла, кілька крапель соку лимона Розімніть полуницю виделкою до утворення однорідної маси і по черзі додайте інші інгредієнти. Нанесіть маску на обличчя, уникаючи області навколо очей. Через п'ять хвилин вмийтеся теплою водою і нанесіть зволожуючий крем.



pic

Для сухої шкіри

5 ягід полуниці, 1/2 ч. л. сметани або натурального йогурту, 2 ч. л. меду.

Подрібніть полуницю, додайте інші інгредієнти, розмішайте до однорідної маси. Нанесіть отриману маску на обличчя і почекайте 10-15 хвилин. Після цього змийте полуничну маску теплою водою і нанесіть улюблений зволожуючий крем.