Багато жінок займаються бізнесом нарівні з чоловіками. Але для успішного ведення справ необхідно створити бездоганний і блискучий діловий образ. Як саме? - читайте далі.

Підбір одягу

Різноманітність в офісні будні принесе наявність кількох комплектів ділових костюмів і суконь. Можна купити один варіант з брюками, один варіант зі спідницею і кілька ділових суконь довжиною трохи нижче коліна. Що стосується кольорів, то для роботи найбільш прийнятними вважаються варіанти в різних відтінках сірого, синього та коричневого.



pic

Підбір аксесуарів

Аксесуари в діловому образі відіграють незамінну роль. Завдяки їм можна урізноманітнити свій строгий зовнішній вигляд і вказати на рівень добробуту. Прикраси повинні додавати родзинку, але не акцентувати на собі увагу. Бажано одягати вироби із золота або срібла, але такі, які не виглядають зухвало дорого. Те ж саме стосується і різних підвісок. Найголовніше тут не використовувати пластмасові або дерев’яні вироби, вони більше підходять для образів творчих людей.

Обирати ремінь до костюма теж потрібно з розумом. Тут неприпустимі масивні і екстравагантні пряжки, ніяких написів і логотипів брендів. Сам ремінь повинен бути таким же кольором як і взуття, поєднуватися з іншими аксесуарами, годинником, сумочкою, і звичайно ж відповідати самому костюму.



pic

Вибір зачіски

Тут так само як і в підборі одягу важливо дотримуватися стриманості. Якщо у дівчини довге волосся, то бажано на робочому місці і ділових зустрічах збирати їх у хвіст. Завитушки, начісування, шпильки зі стразами чи розпущене волосся - не доречні. Якщо ж у дівчини коротке волосся, то можна спочатку зробити спеціальну стрижку, яка вдало підійде для бізнес-леді.



pic

Кілька порад

Важливу роль у формуванні ділового іміджу відіграє не тільки одяг, але й різні атрибути. Телефон може бути і недорогим, але обов’язково презентабельним і звичайно ж зручним у використанні. Блокноти краще обирати лаконічних форм і забарвлень, які не привертають на себе увагу. Якщо жінка носить із собою ноутбук, то чохол для нього також повинен бути стриманого кольору, без різних візерунків. Найкраще обирати чорні або коричневі, під колір костюма.

Гармонійно підібравши за кольором і фактурою всі елементи ділового образу, можна легко створити красивий діловий зовнішній вигляд.

Джерело: www.kralya.org.ua