Як можна зробити так, щоб обличчя виглядало худішим без будь-яких жертв та й взагалі без важкої праці над цією проблемою? Кілька простих косметичних хитрощів зроблять дивовижні перетворення вашого обличчя.

1. М’які кольори на губах

Це точно найкраща порада, яка стосується макіяжу. Ви можете любити інтенсивні кольори, наприклад, яскраво-червону помаду, але вам насправді слід використовувати більш м’які тони, якщо ви хочете пом’якшити риси вашого обличчя, згладити форму вашого підборіддя та додати гармонійної збалансованості вашому обличчю.

Якщо ж ви виберете рожевий тон або хороший тілесний відтінок помади, ваші губи виглядатимуть ширшими, надаючи кращого балансу та роблячи ваше обличчя набагато худішим. Отож, занотуйте: ви виглядатимете чудово, якщо використовуватимете рожеві та тілесні тони губної помади.



pic

2. Не зловживайте використанням рум’ян

Ви постійно користуєтесь рум’янами? Якщо так, то це прекрасно, тому що рум’яна – прекрасний інструмент саме для вас. У цьому випадку, ви також можете використовувати косметичні засоби для штучної засмаги, які додадуть трохи кольору до вигляду ваших щік.

Просто проведіть по обличчю пензликом по діагоналі від щоки до лінії росту волосся, саме до тієї ділянки де у вас починається проділ волосся на чолі. Зважайте, що вам завжди слід робити це по діагоналі, а не прямими вертикальними чи горизонтальними лініями, так рум’яна чи засоби для штучної засмаги створять ефект м’якого, худорлявого вигляду, маскуючи всі різкі риси обличчя.

Зосередьтеся на таких тонах рум’ян, які освітлять ваше обличчя і тримайтеся подалі від темних тонів. Наприклад, можна застосувати блискучі рум’яна на ледь темнішому засобі для штучної засмаги. У вас буде незабутній вигляд! Спробуйте!



pic

3. Які тіні для повік слід використовувати?

Ви вже, мабуть, знаєте золоте правило макіяжу. Якщо застосувати багато косметики для очей, то слід використовувати світлі кольори помади на губах. І, навпаки, якщо ви обираєте інтенсивний колір для ваших губ, макіяж ваших очей має бути трохи м’якших відтінків.

Оскільки у наших порадах ми зосередилися на більш м’яких тонах для губ, то вам варто було б проекспериментувати з макіяжем для очей і застосувати косметичні засоби темніших відтінків.

Використовуйте олівець для очей, щоб заставити ваші очі виділитися і привернути світло та увагу до вашого вигляду, а саме до верхньої частини обличчя. Виберіть кольори, які б змушували ваші очі виглядати більш широкими та об’ємними. Використовуйте тіні для повік, які мають привабливий пом’якшувальний ефект.



pic

4. Чи можуть брови допомогти додати худорлявості обличчю?

Звичайно, що можуть, ще й як. Ви, ймовірно, вже знаєте, що в моді зараз широкі, привабливі брови, і це прекрасна новина для вас, якщо ви хочете надати худорлявого вигляду обличчю, тому що широкі брови, безумовно, допоможуть вам у досягненні мети.

Звичайно, що тут не йдеться про те, що потрібно залишити брови напризволяще і дозволити рости їм, як завгодно, чи облишити практику депіляції назавжди. Якраз навпаки, необхідно формувати брови у такий спосіб, щоб від широких брів із середини обличчя вони ставали вужчими в сторону вух. Це гарно окреслить ваші очі і приверне увагу людей до верхньої частини вашого обличчя.

Джерело: moyezdorovya.com.ua