Вчора, 19 червня, між селами Тинне та Зносичі зіткнулися автомобіль «BMW 535» та мотоцикл «Kinlon JL 150». В результаті ДТП загинуло четверо людей. Офіційну причину аварії поки не назвали. Втім відомий журналіст Денис Казанський по-своєму прокоментував трагедію.

Журналіст Денис Казанський на своїй сторінці у ФБ висловив свою точку зору на причину аварії та ситуацію з дорогами зокрема:

"У Рівне нській області сталася страшна ДТП. Загинуло четверо людей. Фактично цих людей вбила дорога. Я був в Межирічанська районі, приблизно там же, де це сталося, коли шукав бурштинові клондайки. Зверніть увагу на знімок. Це так звана "сушейка" - дорога, викладена бруківкою ще за поляків. Вона знаходиться в такому стані, що машинам по ній доводиться постійно петляти, об'їжджати зруйновані місця, виїжджати на зустрічну або на узбіччя, щоб не торохтіти по камінню. Тож не дивно, що сталося лобове зіткнення. Всі учасники ДТП загинули через те, що у держави немає грошей, щоб покласти нормальне дорожнє покриття. Майже вся північ Рівне нської області - це такі ось стародавні дороги, вимощені бруківкою.

Фото наслідків аварії можна виставляти в якості ілюстрації до тези "Корупція вбиває". Рівне нська область - одна з найбагатших в країні, завдяки покладам бурштину. Дороги там одні з найгірших в Україні".