Полюбляєте завжди бути в курсі модних тенденцій? Тоді читайте далі, - який макіяж в тренді цього літа.

1. Глянцеві губи з "мокрим" ефектом

Матові помади приховай до осені - вони дійсно увійдуть в моду. Але цього літа візажисти радять відмовитися від матового ефекту і зробити ставку на глянець і "мокрий" ефект. Для цього тобі стане в нагоді не помада і навіть не блиск, а саме лак для губ - виглядає дуже спокусливо!

2. Gym Skin

Новий тренд, який тільки набирає популярність - gym skin. Шкіра повинна виглядати так, ніби ти щойно вийшла зі спортзалу: легкий блиск, здоровий рум'янець і рівний тон. Варто запастися хайлайтером і персиковими рум'янами - вони головні твої помічники цього літа.



pic

3. "Металеві" тіні

Якщо ти заглянеш в нові літні колекції всіх провідних брендів, то виявиш, що в них практично не знайти матових тіней! А все тому, що в тренді ефект "металік" - блиск на повіках. Крім того, візажисти пропонують використовувати саме кремові текстури. Правда, вибирати краще тільки світлі відтінки: золото, бронза, срібло. Робимо ставку на благородні метали!

4. Дуже пухнасті вії

На зміну природним віям, ніби і не зворушеним тушшю, приходять пухнасті, ретельно підфарбовані. Навіть якщо природа тебе такими не обдарувала, правильно вибирай туш під тип вій, почни користуватися щипцями для їх завивки і не забувай фарбувати нижні вії - це головна умова модного макіяжу.

5. Синя підводка

Складний синій колір задає тренд ось уже другий сезон. Але тобі, на щастя, не доведеться освоювати сині тіні - з цим не кожен професіонал впорається. А ось рідка синя і блакитна підводка - це якраз те, що тобі потрібно! Просто малюй звичні стрілки, але не чорною підводкою, а синьою - наймодніший макіяж сезону готовий.

Джерело: myledi.net