Зрозуміло, одним лише купальним костюмом створення стильного образу, якого вимагає пляжна мода літо 2016, не обійдеться. Тому потрібно подбати про те, щоб в гардеробі оселилася парочка легких речей, здатних надати вашому образу непідробного шику і підкреслити природну красу.

На пляжах можна буде побачити дівчат у туніках з широкими рукавами і асиметричним низом. З такими речами добре будуть виглядати короткі шорти або вузька спідниця.



pic

Худенькі дівчата можуть сміливо надягати ажурні в'язані сукні. Обов'язковим атрибутом пляжної моди літа 2015-2016, так само буде залишатися парео. Правильно використовуючи парео, його можна легко перетворити в спідницю або плаття.Світові модельєри радять придбати з цією метою легкі сарафани і сорочки, які б легко піддавалися трансформацій і могли без особливих зусиль переходити з одного стану в інший.



pic

Не може обійтися пляжна мода літо 2016 і без такої універсальної речі, як парео. Як правило, ці розкішні хустки шиються з шифону та продаються разом з купальними костюмами. Вміло обрана модель парео здатна прекрасно відтінити красу купальника, привернути увагу до вашого вишуканого смаку і зробити пляжний образ надзвичайно стильним.



pic

Влітку 2016 варто віддати перевагу хусткам, які будуть прикрашені тваринами або квітковими принтами. Серед відтінків, на піку популярності виявилися парео чорного кольору. Така хустка стане незамінним помічником у створенні образу на пляжній літній вечірці. До речі, радимо вам звернути увагу на моделі, які прикрашає смугастий візерунок або кокетливий горошок.

Джерело: vidpoviday.com