Целюліт. Це слово бояться абсолютно всі жінки світу. Хтось намагається позбутися целюліту за допомогою дорогих кремів та гелів, а кому таке задоволення не по-кишені - вихід є. Читайте далі, як приготувати антицелюлітний крем в домашніх умовах.

Антицелюлітний крем в домашніх умовах можна приготувати з плодів ялівцю та ефірного масла герані, оскільки вони відмінно лікують целюліт. Перевірено, з них виходить прекрасний антицелюлітний крем своїми руками.



pic

Все що потрібно зробити, це змішати п’ять крапель плодів ялівцю і п’ять крапель олії герані з 15 гр. олії насіння шипшини. Таку суміш зробити легко, вона всім доступна, абсолютно безпечна, повністю натуральна і вражаюче ефективна. Для чудового антицелюлітного крему своїми руками треба просто змішати ці масла, а потім протерти всі місця вашого тіла, які приносять неспокій, і чекати результатів від прекрасного антицелюлітного крему в домашніх умовах.

Крім крему, деякі ще готують антицелюлітний гель крем в домашніх умовах. Проти проблемних зон немає нічого ефективніше гелю крему в домашніх умовах, зробленого на основі масла апельсина солодкого.



pic

Кілька порад початківцям:

1. Для початку краще зробіть жирний крем, так як в ньому відсоток води зовсім невеликий, а його основу складають масла.

2. Починати потрібно з трьох або чотирьох компонентів, щоб потім можна було одразу з’ясувати, в чому був промах.

3. Не потрібно лінуватися: необхідно збивати суміш до її повного охолодження.



pic

4. Не забувайте дотримуватися всі зазначені температурні режими.

5. Замість води можна використовувати відвари ромашки, заварений чай каркаде, зелений чай.

З інструментів необхідних для приготування косметичного засобу варто зазначити шприц і міні-міксер. Перший необхідний для найбільш точного дозування, а другий для якісного збивання (змішування).

Джерело: beautymania.in.ua