Питання налагодження чартерного авіасполучення між Рівним та туристичними центрами Туреччини, зокрема Анталією, обговорили у Рівному.

8 червня голова Рівне нської обласної ради Олександр Корнійчук разом із заступником голови Рівне нської облдержадміністрації Ігорем Тимошенком провели зустріч із одним із національних туроператорів України.

У рамках зустрічі було обговорено питання налагодження чартерного авіасполучення між Рівним та туристичними центрами Туреччини, зокрема Анталією. Кілька днів тому вже стартував попередній продаж квитків туроператорами для вильоту із обласного комунального підприємства «Міжнародний аеропорт Рівне ». Перший туристичний авіарейс запланований вже за місяць – десятого липня.

«Наразі рівненський аеропорт має реальні та довгострокові перспективи щодо туристичних перевезень не лише з території Рівне нщини, а й частини Тернопільської, Хмельницької, Житомирської та Волинської областей. Окрім очевидних переваг для рівненчан у вигляді простого, а відповідно і дешевшого способу дістатися до курортів, область отримає і додаткові надходження, як від комунального підприємства, так і від інфраструктури, котра розвинеться навколо мережі авіаперевезень», - зазначив Олександр Корнійчук під час зустрічі із представниками туристичної компанії.

Наразі між Рівне нською обласної радою, Рівне нською облдержадміністрацією та представниками туроператора відбувається процес узгодження та підписання спільного меморандуму про співпрацю. Вже найближчим часом пройде зустріч між керівництвом області, туроператором та надавачами туристичних послуг західного регіону країни, повідомляє прес-служба облради.