Дорогі рівнянки, хочете, щоб ваші мрії втілювалися? Знайте, це у ваших силах. Перш за все, необхідно розуміти, що таке "здійснення бажань", як воно працює, і яку роль граєте в цьому ви. Отож, я вирішила поділитися з вами декількома дієвими секретами.

Багато хто з нас замість того, щоб керувати власним життям, довіряє це управління обставинам. А це проблема, адже як ви зможете втілити свою мрію в реальність не докладаючи для цього ні краплинки зусиль.

Ви повинні зрозуміти, одну просто істину, - "щоб мати треба брати, тобто діяти". Наведу вам приклад швидкого втілення заповітної мрії. Отож ви мрієте мати наприклад модельну фігуру. З початку потрібно зрозуміти для чого це вам, можливо для того щоб бути впевненою в собі чи закохувати в себе чоловіків, це вже вирішуйте самі. Далі розберіться чи зможете ви чимось пожертвувати заради своєї мрії, наприклад повністю відмовитись від улюблених страв, щоб схуднути чи вставати за три години до роботи, щоб встигнути побігати та зробити вправи.

Коли ви усвідомите ці два пункти то з точністю зрозумієте чи взагалі це ваша мрія. Якщо мрія ваша, то тепер в силу йде важка артилерія під назвою "щоб мати треба брати, тобто діяти".

ГОЛОВНІ ПРАВИЛА

Перш за все, не думайте про те, чого хочете, з приставкою "я хочу". Адже це означає, що ви говорите "у мене цього немає". І в підсумку ви притягуєте до себе "у мене цього немає".

Думайте про те, чого ви хочете, з приставкою "у мене є". І тоді "у мене це є" буде притягувати те, чого ви хочете.

І звичайно, женіть від себе сумніви. Якщо ви створите правильну уявну середовище, ви робитимете правильні дії, будете сильними та наполегливими, коли це необхідно.

Повірте мрія здійсниться за місяць часу. Не вірите? Спробуйте самі...