Які моделі варто залишити у своєму взуттєвому гардеробі, а які придбати? Спробуємо відповісти на всі поставлені питання, розглянувши основні модні тенденції взуття 2016.

Взуття на плоскій високій підошві

Ще один плюс сезону весна-літо 2016 - це комфортне та зручне взуття. Трендом сезону стала висока плоска підошва, яка особливо потішить модниць невеликого зросту - і декілька сантиметрів візуально додасть, і ноги не болітимуть від підборів. Тому шльопанці або сандалі на такій підошві – must-have сезону.



pic

Широкі товсті підбори

Продовжуючи тему комфорту і зручності, ще одним трендом сезону стали квадратні підбори. Дизайнери багато експериментували, тому варіанти надані абсолютно різні.

Дизайнери не оминули увагою і декор підборів: асиметрія, різні візерунки і камені - чим тільки не рясніє модельне взуття на подіумі! Але на те воно і модельне, а для повсякденного життя краще обрати більш лаконічні варіанти.



pic

Римська імперія

Ремінці та шнурівки, характерні для босоніжок-гладіаторів, все ще в тренді! Це «добре забуте старе». Варіації гладіаторів можуть бути різними - високі і низькі, на плоскій підошві і на підборах, із задником і без.



pic

Яскраві човники

Вважаєте, що взуття в класичному стилі неодмінно повинно бути чорним чи бежевим? Забудьте про це! Модні тенденції весна-літо 2016 додають нашому життю яскравих мотивів, які не могли не знайти своє відображення в туфлях-човниках.

Замшеві або шкіряні, вони неодмінно повинні бути яскравими - жовтими, зеленими, рожевими, бордовими. Якщо у вас не вистачає сміливості придбати таке взуття, зупиніть свій вибір на човниках кольору «мокрий асфальт», який також використовують багато дизайнерів у своїх колекціях.



pic