Ми звикли, що сумочка слугує, зазвичай, не так модним аксесуаром, як необхідною річчю в яку ми кладемо, буквально все. А як щодо оригінальних сумочок, які ще окрім практичності мають незвичайний дизайн від якого неможливо відвести погляд?

1. Сумочки у формі різних предметів

Тепер настала черга сумок у формі предметів, наприклад у вигляді старого телевізора без антени як у Jeremy Scott або плити із забутим вишневим пирогом всередині з колекції Betsey Johnson, або фотокамери від Dolce & Gabbana. Але Kate Spade перевершила всіх, створивши відерце з рожевими бутонами всередині.



pic

2. Сумки у формі продуктів

Ми бачили сумки-відерця, а як щодо їжі? Чорничні кекси і тістечка з полуничним кремом як у Betsey Johnson і упаковки з арахісом у Kate Spade.



pic

3. Мультяшки на сумках

Милі мультяшні мордочки з’явилися на клатчі Dennis Basso, у Erin Fetherston вони приймають більш жіночний вигляд завдяки довгим віям і пухким губам. А в колекції Alice + Olivia можна побачити класичне поєднання чорних окулярів з червоною помадою.



pic

4. Сумки у вигляді тварин

У цьому сезоні кожна жінка запросто зможе носити з собою сумочку замість домашньої тварини, оскільки дизайнери зробили цей стиль справжнім маст-хэвом. Прекрасного далматинця можна побачити в колекції Kate Spade, а Thom Browne пропонує в якості альтернативи симпатичну рибку, в той час як на поясних сумках Ground Zero живуть забавні панди.



pic

5. Маленькі сумки

Сумочки невеликих розмірів були представлені в багатьох колекціях, в цей розділ можна внести забавні аксесуари Maiyet, чудові ретро-моделі від Erin Fetherston, а також маленькі круглі сумки Kenzo.



pic

Джерело: poradum.com/moda-i-stil