Черешня цінується не тільки за чудові смакові якості, вона дуже корисна для схуднення, ну, і, звичайно, для здоров'я.

Черешня сприятливо впливає на всі системи організму, у тому числі серцево-судинну діяльність, стабілізує артеріальний тиск, знижує рівень холестерину в крові, сприяє зміцненню судин, сприятливо впливає на мозкову діяльність.

Завдяки великому вмісту заліза, допомагає боротися з анемією.

Черешня відіграє важливу реабілітаційну роль, допомагаючи відновитися людям, що перенесли операцію і важку хворобу. Крім цього вона покращує стан шкіри і якість волосся .

Крем на основі черешні використовується в косметології.

Якщо ви ніяк не можете попрощатися з тягарем у вигляді зайвої ваги, то вам у цьому допоможе черешня. Завдяки низькій калорійності черешні ви можете влаштовувати розвантажувальні дні.

У день необхідно випивати літр знежиреного кефіру і з'їдати 2 кг черешні. При цьому ви можете не хвилюватися про те, скільки калорій в черешні.

Також можна пити зелений чай без цукру і негазовану воду скільки душі завгодно.

Є черешнева дієта, заснована на низькій калорійності черешні. Дієта на черешні дозволяє вживати білки (знежирені молочні продукти, пісну телятину, курятину, рибу), складні вуглеводи (бобові, хлібці, неочищені злаки).

На такому дієтичному раціоні ви будете збалансовано харчуватися, і при цьому вага буде танути на очах. Завдяки малій калорійності черешні, її можна їсти у великих кількостях і не відчувати голоду.