Семінар на тему "Управління багатоквартирним будинком: кому і навіщо це потрібно?" відбудеться у Рівному 4 червня о 10.00 в інформаційно-просвітницькому просторі Info Hub.

Під час семінару експерт з ЖКГ Сергій Пінчук розповість про досвід ефективного управління багатоквартирними будинками. А також учасники семінару дізнаються кому належать багатоквартирні будинки, що таке управління та які послуги мають надаватися в будинку для його належного утримання, проведення поточного і капітального ремонтів, реконструкції, реставрації, технічного переоснащення спільного майна багатоквартирного будинку, як розпоряджатися спільним майном: існуючі форми управління будинком і переваги кожної з них, як провести збори по визначенню форми управління будинком, визначення управителя та його повноважень, порядок відкликання управителя, затвердження та зміну умов договору з управителем та визначення плати за обслуговування та утримання будинку.

Захід організований в рамках Школи відповідального рівнянина. Для участі у семінарі зареєструватися, заповнивши анкету: https://goo.gl/xgAXbO або зателефонувавши за номером 0506978118 (Оксана). Участь безкоштовна для зареєстрованих учасників.

Нагадаємо, згідно Закону України «Про особливості здійснення права власності у багатоквартирному будинку» до 1 липня 2016 року усі багатоквартирні будинки, які перебувають на балансі ЖКП, мають прийняти рішення про управління будинком: обрати управляючу компанію або створити об’єднання співвласників багатоквартирного будинку (ОСББ). У Рівному із понад 1400 багатоповерхівок ОСББ створено лише у близько 300. Протягом місяця мешканці понад 1000 багатоповерхівок Рівного мають провести загальні збори та вирішити, що робити з їхнім будинком.