Помада винного кольору - модний тренд цього року. Багато жінок вважають, що такі відтінки личать лише фотомоделям, але це не так. Якщо обрати помаду правильного кольору - ви матимете розкішний вигляд. А як зробити хороший вибір, - читайте далі.

Найчастіше, коли представниці прекрасної статі відправляються по магазинах у пошуках винного кольору, вони акцентують свою увагу виключно на глибокому й п'янкому бордо, навіть не підозрюючи, що спектр розкішних «винних» відтінків може сильно варіюватися.

Існує ціла градація: малина, смородина, темна вишня, гнила вишня, стигла слива і так далі. Сюди ж, до винних тонів, зараховують темно-червону і насичено фіолетову помаду.

Неважко здогадатися, що серед такого розмаїття для кожного типу зовнішності знайдуться свої відповідні варіанти.



pic

Підбираємо правильний відтінок

Як не помилитися серед представленого різноманіття і як вибрати саме свій відтінок? Експерти рекомендують, в першу чергу, орієнтуватися на власний відтінок волосся і шкіри, а щоб не заплутатися, ми наводимо вам невелику схему відповідностей.

Пекучим брюнеткам, а також жінкам з каштановими локонами рекомендується темно-винні і бордові кольори.



pic

Платиновим блондинкам і дівчатам з попелястим кольором волосся і світлою шкірою ідеально підходять класичні вишневі та ягідні відтінки.

Щасливим власницям вогненно-рудої шевелюри рекомендується уникати фіолетових і класичних винних відтінків, а ось відтінки бордо - досить допустимі.

Всі ці рекомендації - суб'єктивні, а тому можуть бути змінені, в залежності від кожного конкретного випадку, що в черговий раз доводить: кожен відтінок потрібно «приміряти» на себе.



pic

Що стосується кольору шкіри:

- власницям світлої порцелянової шкіри повинні підійти ягідні відтінки;

- дівчатам з яскраво-вираженою смаглявою шкірою ідеально підійдуть фіолетові і класичні винні тони;

- злегка-оливковий колір шкіри передбачає використання темно-червоних помад або варіацій на тему бордо.

Джерело: poradumo.pp.ua