Взуття на тракторній підошві просто увірвалося вихором у гардероби сучасних модниць. Адже такий аксесуар є не тільки трендовим, але й дуже практичним та зручним. Проте, поєднувати з іншими речами таке взуття для декого - справжня проблема. Отож, з чим носити "тракторки" аби створити стильний образ, - читайте далі.

Незважаючи на те, що взуття з рифленою підошвою виглядає трохи грубо і топорно, тим не менше, її можна поєднувати з багатьма елементами гардеробу. У більшості випадків таке взуття буде добре виглядати з одягом в стилі street style. Це можуть бути короткі шорти із сорочкою, або приталені джинси-скінні.



pic

Найпоширеніший варіант – лосини з вільним свитшотом і босоніжки. Молодіжні сети виглядають стильно, а дівчат приваблюють практичністю і зручністю. Босоніжки-трактори – чудовий варіант для шопінгу, прогулянок, щоденних неформальних виходів.

Віддаєте перевагу сексуальному образу? Міні-спідниця з принтованим приталеним топом або коротке плаття А-образного силуету в поєднанні з яскравими босоніжками на рельєфній високій підошві – саме те, що потрібно! Підключайте фантазію, і створюйте стильні образи, які зроблять літній сезон яскравим і модним.



pic

Безумовно, взуття подібного плану для створення ділових і офісних образів не підходить. Але нішу casual вона освоює без перешкод. Універсальний варіант, який можна поєднувати з будь-яким одягом в міському стилі – це бежеві босоніжки на тракторній підошві, що поєднують в собі низьку платформу і широкі ремінці. Носять їх і з сукнями, і з шортами, і з модними сьогодні кроп-топами, і джинсовими куртками.

Серед новинок можна відзначити босоніжки на тракторній платформі, доповнені високим стійким каблуком, який пом'якшує грубі лінії, роблячи виріб більш жіночним. Таке взуття ідеально впишеться в ніжний і романтичний образ. Наприклад, це може бути комбінація легкої і повітряної шифонової сукні персикового кольору з босоніжками на білій тракторної платформі. А ось модель з закритим носиком ідеально впишеться в ансамбль, що складається з блакитної сукні-сорочки. Доповнити образ допоможуть такі аксесуари, як містка сумка і окуляри-леннона.



pic

Не рекомендується одягати таке взуття на роботу або світський захід. А оскільки босоніжки самі по собі ефектні, то не варто перевантажувати образ кричущими і яскравими деталями. Вирішивши придбати цей модний аксесуар, варто пам'ятати про те, що вся брутальність босоніжок на тракторній платформі компенсується жіночністю їх власниці. У підсумку виходить вигідний контраст індивідуальності і стилю.

Джерело: modney.pp.ua