Всі жінки прагнуть мати гладенькі ніжки. Аби досягти бажаного результату жінки купують дорогі косметичні засоби. Проте, позбутися небажаного волосся на тілі можна і в домашніх умовах абсолютно безкоштовно.

Видалення волосся народними засобами

Для усунення небажаного волосся на ногах і руках знадобляться лимонна кислота в невеликій кількості і цукор, якого слід взяти 200 гр. Зазначені інгредієнти необхідно рівномірно перемішати, а потім додати до них три столові ложки води.

Далі, поставити все на вогонь і варити до отримання пастоподібної маси, яку потім потрібно наносити тонким шаром на місця волосяного покриву. В момент її повного висихання - різко зняти. Після видалення волосся зазначеним способом потрібно протирати шкіру настоянкою з кедрових горішків і горілки.



pic

Кедрові горіхи

Прекрасним засобом у боротьбі з небажаними волоссям є кедрові горіхи. Для таких процедур необхідно приготувати спеціальний засіб на основі кедрових горіхів, причому потрібні не самі горіхи, а їх шкаралупа. І так, необхідно взяти 2 кг шкаралупи кедрових горіхів і 2 літри води.

Далі, береться алюмінієва каструля, і шкаралупа з водою поміщається в духовку на годину. Після цього відвар проціджують, і йому дають охолонути. В результаті повинен вийти літр відвару.



pic

Саме цим відваром необхідно протирати ділянки тіла на яких є волосяний покрив. Такий спосіб є найбільш дієвим для видалення волосся на таких ділянках тіла, як обличчя і шия. Такий відвар не повинен потрапляти на вії і брови.

Зелений виноград

Ще один народний продукт - це зелений виноград. Як не дивно, але він теж допомагає боротися із зайвий волоссям на тілі. Необхідно приготувати засіб із зеленого винограду. Для цього знадобиться сік незрілого винограду, відмінно, якщо у вас вийде знайти для такого випадку дикий чагарник.



pic

Цим свіжим соком необхідно протирати ділянки тіла, де росте небажане волосся. Такий засіб є абсолютно безпечним і нешкідливим для шкіри. Сік зеленого винограду не заподіє шкоди навіть чутливій шкірі.