27 травня, в п’ятницю на Лебединці, поблизу Рівненської обласної бібліотеки було справді гаряче та неймовірно весело. Малята Рівного святкували закінчення чергового навчального року разом із «Рівне 1».

Діток розважала дружня та весела команда «Рівне 1».

команда "Рівне      1"

Дитяче свято "Рівне      1"

Лавина конкурсів, мільйон загадок, безліч подарунків, щасливі очі дітей і просто сонячний настрій – ось яким було дитяче свято від «Рівне 1».
У величезній кількості конкурсів, у яких дітки брали участь, малеча отримувала подарунки від партнерів нашого свята.

Так, додаючи одне за одним слова про будівництво, маленькі школярі отримали у подарунок фетрові набори та гіпсові фігурки для розфарбовування. Також на дитячому святі у діток перевірили знання іграшок. Справжні експерти у цьому отримали подарунки від партнера свята гуртівні «Розумна іграшка».

Крім того, свято для школярів Рівного було проведено за підтримки партнерів ЖК «Театральний» і ТМ «Inter-Beton».

А за кмітливість та уважність малята отримали солодкі призи від партнера заходу М «Щедрик». Справжнім маленьким знавцям загадок подарували пломбір ТМ «Гостинчик», яка також підтримала дитяче свято від «Рівне 1».



Дитяче свято "Рівне      1

Дітям та їхнім батькам не довелось нудьгувати жодної хвилини, адже свято видалось справді насиченим: вікторини, майстер-класи від партнерів дитячого свята, конкурси.
Майстер-клас від майстрів на всі руки «Домової служби», неймовірна піскова анімація від Арт Маестро», надзвичайний інтерактивний виступ Рівне нського театру ляльок – все це зробило свято незабутнім.

Не забули й під час святкування про спорт, активний відпочинок і красу. Так, діток потішили майстер-класи з бойового мистецтва від "Будокану", а також із nail-арту від координатора "AVON" Алли Федорчук.

А найактивніші вболівальники отримали квитки до мотузкового парку «Тарзан».




Дитяче свято "Рівне      1"

Дитяче свято "Рівне      1"

Ось таким феєричним, емоційним і цікавим було дитяче свято від «Рівне 1»!



Дитяче свято "Рівне      1"