Макіяж "smoky eyes" створений для тих, хто прагне виділити свій погляд та зробити очі візуально більшими. Здається, звичайний макіяж, але аби не "переборщити" з нанесенням тіней темного кольору - необхідно дотримуватися декількох суттєвих правил.

Отже, макіяж очей "смокі айс" поетапно:

1. М’яким чорним олівцем підводимо верхнє і нижнє і віко максимально близько до лінії росту вій. Можна підвести очі і по внутрішній, слизової стороні повіки, головне — добре нафарбувати проміжки між віями. Потім маленькою кистю злегка розтушуйте лінію, надавши їй розмиті обриси.

2. Візьміть на аплікатор або кисть основний, найінтенсивніший відтінок тіней і розподіліть його від лінії росту вій до контуру рухомої повіки. Добре розтушуйте тіні.

3. Наступний етап у схемі макіяжу "смокі айс" — проміжний тон тіней, який наноситься нетовстою лінією вище основного по напрямку від зовнішнього кута ока до внутрішнього. Контур між двома відтінками ретельно розтушовують. Далі, тонка рівномірна по товщині лінія проміжного відтінку тіней наноситься на нижню повіку, під вії.

4. Найсвітліші (зазвичай бежеві, перлинні, світло-сірі) тіні покривають внутрішній кут ока і простір під бровою. М’якою кистю ще раз розтушовуємо всі переходи відтінків, при необхідності робимо темний акцент у зовнішньому куточку ока.

5. Об’ємною тушшю добре профарбуйте вії, верхні — в декілька шарів, нижні — в один. Найбільш інтенсивно туш слід наносити на вії, розташовані у зовнішньому куточку ока.



pic

Макіяж "смокі айс" для блакитних очей

Як правило, всі блакитноокі люди наділені досить світлою шкірою. Тому, дуже важливо знати міру, щоб не перевантажити очі великою кількістю кольору. Головне завдання макіяжу – підкреслити колір блакитних очей. Тому, слід використовувати золотисті, сріблясті, фіолетові відтінки тіней.

Не бажано використовувати перламутрові тіні. Вони роблять віки «важкими». Можна використовувати підводку для очей темно-сірого кольору, вона досить вигідно підкреслить розтушовані тіні. Також, варто уникати чорної підводки.

Втім, якщо макіяж вечірній, то представницям блакитних очей можна використовувати чорні тіні в поєднанні із сірими. Для губ буде доречний блиск з рожевим відтінком.

Макіяж смокі айс для зелених очей

Такий колір очей потрібно завжди підкреслювати для більшого ефекту. У поєднанні із зеленими очима добре виглядають тіні шоколадного, золотистого, темно-зеленого, темно-коричневого тонів.

Не варто використовувати блакитні тіні. А ось чорні тіні в поєднанні із сірими, як і в ситуації з блакитними очима, зроблять погляд захопливим.

Макіяж "смокі айс" для карих очей)

Карооким дівчатам пощастило більше за всіх. Вони можуть експериментувати і з золотистими відтінками, і коричневими, блакитними, і навіть із зеленими.

Єдиний нюанс – колір шкіри. Світлошкірим дівчатам варто використовувати відтінки блакитних, фіолетових тонів, в той час як представницям темної шкіри підійдуть, відповідно, темні відтінки – золотисто-коричнево-оливкові.



pic

Щоб виконати макіяж "smoky eyes", знадобиться:

1. тональна основа, пудра;

2. підводка для очей;

3. три-чотири відтінки тіней, які підійдуть саме Вам;

4. кисть для нанесення тіней;

5. кисть для розтушовування;

6. олівець для брів. Не забувайте, що відтінок олівця повинен бути таким же, як і натуральний колір вашого волосся.

7. Далі, варто акуратно нанести тіні різних відтінків і, не натискаючи на повіку пензлем, розтушувати їх.

Якщо зробити все правильно - макіяж "смокі айс" стане прекрасний доповненням вашого образу. Тому користуйтеся порадами та майте розкішний вигляд.