Існує велика кількість різних способів красиво надіти хустку на голову. Головне, підібрати такий спосіб носіння, щоб вам було комфортно в хустці, і він не псував вам зачіску. В незалежності від того, як модно носити хустку на голові в конкретний час року, існує декілька класичних способів.

Традиційний спосіб пов'язати хустку, це скласти його так, щоб вийшов трикутник. Далі потрібно накинути його на голову, щоб згин хустки перебував на лінії росту волосся. Куточки аксесуара схрещуємо під підборіддям і зав'язуємо акуратними рухами ззаду на шиї. Такий спосіб одягнути хустку на голову досить функціональний і зручний. Ви можете зав'язати хустку більш вільно, в стилі своєрідною легкої накидки на голову, а можна більш сильно затягнути хустку, і отримати, наприклад, теплий головний убір для прохолодного вечора або вітряного дня.



pic

Найпопулярніший спосіб - це бандана. Такий собі «піратський» стиль. Для цього хустку потрібно скласти так, що б отримати широку смужку, приблизно в 5 сантиметрів. Аксесуар слід пов'язати навколо голови, а кінці зібрати під волоссям ззаду. Якщо зав'язати хустку над волоссям, то ви отримаєте пов'язку в стилі хіпі. А зав'язуючи вузлик спереду або збоку - ви отримаєте пов'язку в циганському стилі.

Збираючись на пляж можна модно зав'язати хустку на голові тюрбаном. Для цього, трикутник хустки накиньте на голову, а довгі кінці обмотайте навколо голови і зав'яжіть маленьким акуратним вузликом.



pic

Для способу зав'язування хустки «вісімка» вам знадобиться красива невелика пряжка. Складіть хустку в смужку і накиньте на шию. Кінці просмикніть в пряжу, а при відсутності такої - просто схрестіть. Притримуючи кінці, необхідно підняти хустку на голову, а кінчики зав'язати ззаду під волоссям.

Поради стилістів

Щоб швидко, акуратно і красиво зав'язати хустку на голові в будь-якій ситуації, спробуйте потренуватися вдома перед дзеркалом. Таким чином, ви зможете підібрати варіант, який найкраще підійде для вашої зовнішності.



pic

Джерело: modney.pp.ua