Новини Рівного. Відео on-line. Все про телекомпанію - Телеканал «Рівне 1»
33001 Україна, Рівне Петра Могили, 28 Г
096-11-400-11 info@rivne1.tv

Де цього літа знайти незабутні враження?    
 


Відпустка вже запланована, а от де її провести ще не вирішили? Варіантів справді багато! Туристична агенція “Мандрівник” цього літа влаштовує безліч захоплюючих подорожей. Хочете з нами? Поїхали!



1. Завітайте до Європи!

“Мандрівник” допоможе вам втілити мрії та побувати у близько двох десятках європейських країн, серед яких Автрія, Болгарія, Чехія, Швеція, Данія, Естонія, Франція, Хорватія, Італія, Німеччина, Норвегія, Польща, Румунія, Словаччина, Словенія, Угорщина та інші.

  Вартість від 115 євро.

Відпочиньте на морі в Болгарії, Чорногорії, Хорватії, Греції, Туреччині чи Єгипті! Або ж оберіть бюджетний варіант - відпочинок в Україні від 1000 грн.

2. Імпозантний Львів, романтичне Закарпаття


Кожна вуличка Львова наповнена особливим шармом, ароматами кави, духом романтики і архітектурною довершеністю. Кожна його споруда приховує цікаві історії та інтригуючі загадкові легенди. Ви зможете насолодитися Фортифікацією XIV-XV ст., ансамблем Успенської церкви, монастирським Домініканським костелом Божого тіла, підземеллям аптеки-музею, ансамблем площі Ринок, Латинською катедрою в дуеті з каплицею Боімів, Вірменським собором XIV ст. та проспектом Свободи. У вас буде можливість посмакувати чудернацькими смаколиками на фабриці шоколаду та відвідати Криївку - заклад, який занури вас в часи УПА, коли повстанці воювали проти загарбників.


Срібна земля України, Закарпаття - це чудовий край з мальовничими ландшафтами, які приваблюють туристів не тільки з України, а й з усього світу. На вас чекатимуть водоспад Шипіт, озеро Синевир, селище Колочава, де причаївся перший на Закарпатті сільський музей архітекрути та побуту. Місто Берегове гостинно зустріне вас дегустацією вина і дасть можливість насолодитися купанням в термальних джерелах. А овіяний легендами мукачівський замок Паланок перенесе вас в далеке Середньовіччя.

  Виїзд щоп’яниці.
  Тривалість подорожі: 3 дні.
  Вартість на 1 особу: 1050 грн.

У вартість включено: проживання (2 ночі)– двохмісні номери, 2 сніданки, 2 вечері, екскурсійне обслуговування згідно програми, транспортне обслуговування.


3. Стежками Прикарпаття

Тур починається з давнього Кременця, який здивує вас своєю величчю. Саме там ви зможете відвідати музей Словацького та дендропарк. А файне місто Тернопіль подарує вам можливість оцінити його після озерної прогулянки на кораблику. Перлина Прикарпаття, Яремче, завжди вражає туристів колоритом природи. Ви відвідаєте одне із найцікавіших сіл України - Криворівня, а Верховина познайоть вас з гуцулами. Майстер-клас по ліжникарству стане цікавою родзинкою вашої подорожі. Відомий Буковель розкриє чарівність карпатських принад, а урочище Женець та водоспад Гук підсилять враження від подорожі.

Тривалість подорожі: 3 дні.
  Виїзд щоп’яниці.
  Вартість: 850 грн. У вартість включено: проживання (2 ночі ) – 2-3- місні номери з вигодами; 2 сніданки та 1 вечеря; екскурсійне обслуговування згідно програми; транспортне обслуговування, страхівка. Додатково оплачується: вхідні квитки; факультативні програми

4. Я люблю свою країну (шестиденна мандрівка до Карпат)

Подорож вразить вас архітекрутними пам’ятками міст Дубно, Кременець та Вишневець, зачарує різноманіттям автентичних речей на ринку в Яремчі. Ви зможете підкорити найкращі вершини Українських Карпат, помилуватися краєвидами з канатної дороги в Буковелі та відвілати відомий водоспад Гук. Дегустація вин та термальні джерела в місті Берегове допоможуть відчути справжній смак Прикарпаття. Екскурсія в замок «Паланок», відвідування монастиря та екскурсія до мисливської садиби графа Шенборна в Мукачево занурить вас в казкове Середньовіччя. Водоспад Шипіт, катання на канатній дорозі в Міжгір’ї, озеро Синевир, селище Колочава та купання в чанах залишать незабутні враження від поїздки.

До вартості входить: проживання 5 ночей; 5 сніданків, 5 вечерь; транспортне та екскурсійне обслуговування по усьому маршруту; страхування; супровід (окремо оплачуються вхідні квитки на об'єкти).

  Вартість туру: 2300 грн.
  "Слідкуйте за календарем на сайті www.mandrivnuk.net






5. Триденна мандрівка до центру Європи

Саме вона продемонструє велич і красу Дубенського і Збаражського замків та Вишневецького палацу. Ви побачите Яремчанський водоспад, відвідаєте сувенірний ринок, музей “Колиба” та замок Паланок, скуштуєте місцевих вин у місті Берегове та покупаєтесь у термальних водах. Водоспад Шипіт вразить красою, а озеро Синевир вразить унікальністю.

  Вартість туру: від 1050 грн.
  До вартості входить: проїзд комфортабельним мікроавтобусом;
  проживання у 2-х, 3-х, 4-х місних номерах;
  харчування включає 2 сніданки і 1 вечерю,
  страхування;
  екскурсійне обслуговування.

А ще разом із “Мандрівником” ви маєте можливість відвідати Танцюючий фонтан у Вінниці та романтичну Софіївку!
 Звертайтесь за адресою: вул. Чорновола 13 каб. 104
 Тел. 0672753918, (0362)623528, 0952123967, 0631670405
 Сайт: www.mandrivnuk.net

К сожалению, браузер, которым вы пользуетесь, морально устарел,
и не может нормально отображать сайт.

Пожалуйста, скачайте любой из следующих браузеров: