Прищі на обличчі є майже у кожної людини. Причини цього можуть бути різними: від хвороби кишківника до елементарного недотримання правил умивання. У будь-якому випадку - з прищами потрібно боротися. Тому якщо вам набридли прищики на обличчі, то ця стаття саме для вас.

Якщо вирішили "прибрати" прищі, то в першу чергу потурбуйтеся про правильну роботу кишківника, оскільки шкіра бере на себе частину очисних функцій тих органів, які не справляються зі своїм завданням.

Для очищення кишківника - з ранку, як тільки прокинулися, випийте склянку солоного розчину. Готується він елементарно: 2 чайних ложки солі на літр води. Саме солоний розчин допоможе вам позбутися від прищів, оскільки солона вода збере все, що непотрібного накопичилося в кишківнику і виведе з організму.



pic

Для того, щоб не було ніяких прищів і взагалі, шкіра була у чудовому стані - випивайте в день не менше 2-2.5 літрів негазованої чистої води. Краще всього, якщо це буде тала вода, яку можна зробити вдома у будь-яку пору року.

Сигарети і алкоголь шкодять позбавленню від прищів

І сигарети, і алкоголь містять в собі отрути, які сильно впливають на обмін речовин, особливо у жінок. Якщо хочете позбутися від прищів, то алкоголь і сигарети для вас - табу.



pic

Рецепти для очищення обличчя

1. Змішайте косметичну глину, куплену в аптеці, з кип'яченою водою, щоб склад за густиною був, як сметана. Нанесіть на обличчя і тримайте до висихання (хвилин 15). Змийте теплою водою.

2. Порошок бодяги (продається в аптеках) змішайте з водою або з дрібно протертим яблуком, щоб вийшла кашка, нанесіть на обличчя на 10 хвилин. Змийте теплою водою.



pic

3. 50г меду змішайте з жовтком і 50г оливкової олії, нанесіть на обличчя і шию, змийте через 20 хвилин.

Першу і другу маски краще робити перед сном, оскільки і глина, і бодяга можуть викликати незначне почервоніння шкіри.

Користуйтеся рецептами та зробіть обличчя своєю гордістю.