Випускний - подія, на якій ви, як ніколи, повинні мати розкішний вигляд. Аби створити красивий та стильний образ - вам необхідно знати деякі нюанси та дотримуватися певних правил. Як це зробити - читайте далі.

Намагайтеся створити образ стриманості, уникайте надмірно відвертих розрізів, декольте, навіть якщо вам є чим похвалитися перед подругами. Основний акцент зробіть, наприклад, на відкритій спинці, прозорих вставках, багатошаровості, оригінальній обробці, цікавих деталях.

Дівчатам, яким хочеться чогось неординарного, але смак не дозволяє одягнути міні або відвертий одяг, варто звернути увагу на моделі зі смужкою. Краще, якщо вона дрібна і контрастна з основним кольором сукні.



pic

Найкращі образи

Образ брутальної леді. Сексуальність, незалежність і жіночність – ось особливості брутальних модниць. Подібний образ вам допоможе підкреслити вбрання спокійного крою, але обов'язково максимальної довжини, яскравого забарвлення і з розкішного матеріалу. Не забудьте також, що у вашому образі повинні бути присутні хоча б один з таких елементів, як високий виріз, асиметрія, оголена спина і плечі.



pic

Образ ніжності та романтики. Привернути увагу можна не тільки за допомогою демонстративності та виразності. У новому сезоні стилісти пропонують гарні і ніжні образи. Вам найкраще підійдуть сукні з мережива, повітряного фатину, шифону. Колір вбрання повинен бути спокійним і легким. Віддавайте перевагу пастельним тонам – молочному, персиковому, бузковому, блакитному.



pic

Незвичайним рішенням вважається вибір лаконічного вбрання без надмірностей. Але саме в стриманості образу і полягає його родзинка. Найкраще всього підійдуть модні тканини: атлас і шовк. Виберіть сукню спокійного крою, помірної або максимальної довжини з відсутністю обробки і декору.

Джерело: modney.pp.ua