Понеділок: 17.05.10 Тролейбуси стануть єдиним "центровим" транспортом у Рівному Адже тільки вони зможуть рухатися центральною вулицею міста біля драматичного театру. Принаймні так планують у транспортному управлінні. Вже 18-19 травня мешканці будинків поблизу драмтеатру зітхнуть з полегшенням від відсутності загазованості від автотранспорту, а решта рівнян будуть по новому планувати свій час. Вівторок: 18.05.10 Розстріл собак закінчився побиттям людини На вихідних працівники міліції і тамтешні мисливці вирішили позбутися бродячих собак, стріляли у них спочатку отруйними медичними патронами, а потім добивали їх з мисливської зброї. Мешканці багатоповерхівок не змогли просто дивитись на катування тварин і вийшли на захист чотирилапих, в результаті одного з захисників побили і відібрали гроші.

Середа: 19.05.10 У рівненських під'їздах цвітуть соняшники У Рівному на київській, 26 в під'їзді не тільки чисто та охайно. На стінах цвітуть соняшники, на листках примостилися комахи, а у гіллі дерев — гнізда та птахи. Такий під'їздний фольклор до вподоби не тільки мешканцям але й міській владі.

Четвер: 20.05.10 Нагородили найкращих юних журналістів Рівне нщини і Волині Долею рідного краю перейнялися учасники конкурсу учнівських робіт “Я — журналіст!”. Більшість старшокласників писали твори на тему "Що б я змінив на краще у своєму населеному пункті?". Усі пропозиції передали до рук чиновників. Організатором конкурсу уже друге став Видавничий дім “ОГО” за підтримки обласного управління освіти і Острозької академії.

Четвер: 20.05.10 На Костопільщині санстанція закриває початкову школу Медики стверджують, будівля аварійна і навчатися там учням просто неможливо. Селяни обурюються - діти відтепер мають добиратися до найближчої школи за 7 кілометрів.