Серед величезного розмаїття варіантів шортів існують такі моделі, які підійдуть практично до будь-якого виходу: як на прогулянку, так і в офіс, а також на модну вечірку. Проте, варто знати з чим їх можна гармонійно поєднати, аби не виглядати "білою вороною".

З чим носити короткі шорти?

Короткі шорти із завищеною талією гармонійно поєднуватися з вільним верхом, об'ємними кофтами або блузами. Спробуйте широкі сорочки, їх можна носити з розстебнутими верхніми гудзиками, рукава трохи підкотити: образ вийде жіночним. Класична блуза з шифону з круглим коміром добре підійде для такої довжини шортів.



носити короткі шорти

З чим носити класичні шорти?

Класика добре поєднується з видовженими блузами. Такі шорти доречні в офісі, одягнути їх можна з піджаком або кардіганом. Із взуття - найкраще підібрати туфлі на підборах. Класичні шорти дуже часто шиють для прохолодної пори року. З чим носити такі шорти восени або навесні? Тут потрібно дуже ретельно підбирати взуття і колготки, щоб образ не був вульгарним або безглуздим. Ідеальний варіант - це щільні колготки тілесного кольору. Влітку можна вибрати легку шовкову блузку або майку. Босоніжки на підборах добре підійдуть для шортів класичної довжини, можна підібрати навіть стильні шльопанці зі стразами. Намагайтеся достатньо часу приділити не тільки вибору шортів, а й підбору красивого і стильного взуття.



класичні шорти

З чим носити шорти-бермуди?

Це одна з найпопулярніших моделей. Вони можуть бути пляжними, спортивними, в стилі "сафарі", є навіть офісні варіанти. Носити їх можна практично з усім. З приталеним жакетом і сорочкою для робочого часу, з топом або майкою для прогулянок. Ідеально підійдуть до "бермуд" кеди або спортивні кеди, для роботи краще обирати практичні туфлі на підборах. Шпильки з "бермудами" краще не одягати. Відмінне поєднання чорних або темно-коричневих шортів зі світлим відтінком топа, зверху одягніть жакет і скромний аксесуар.

Сміливо і оригінально такі моделі поєднуються із класичними речами. Дизайнери радять носити джинсові шорти з вишуканими шовковими блузами, кардиганами і класичними жакетами.



з чим носити шорти

Шкіряні моделі

Справа в тому, що шкіряні моделі, самі по собі, дуже сексуальні, і додавши в образ ще один акцент в тій же тональності, ви ризикуєте виглядати вульгарно. Стильно і тонко такі моделі поєднуються з речами класичних фасонів з благородних матеріалів – вовни і шовку. Вони чудово відтіняють екстравагантність шкіри в будь-яких образах.