Навіть, якщо ти зовсім не нафарбована, але нанесеш трохи рум'ян, це додасть обличчю свіжості та сяйва. Найголовніше − це правильно їх підібрати. Для того щоб вибрати ідеальні рум'яна, потрібно насамперед орієнтуватися на колір своєї шкіри.

Сухі рум'яна (розсипчасті, компактні і в кульках) найпопулярніші.

Легко наносяться, підходять для шкіри будь-якого типу, але ідеальні для жирної. Сухі рум'яна рівно лягають на таку шкіру і позбавляють від зайвого блиску.

Глибокий і насичений тон дають рум'яна в кульках. Це відбувається завдяки тому, що в коробочці, виробники поміщають кульки різних кольорів, які змішуються прямо на кисті. До речі цей інструмент теж запорука вдалого макіяжу. Переважно користуватися широким плоским пензликом, він рівномірно розподіляє рум'яна і створює плавний перехід, що робить рум'янець природним.

Крем-рум'яна краще вибирати жінкам із сухою шкірою обличчя. Таке косметичний засіб містить масла, які запобігають пересушуванню шкірних покривів. До мінусів кремоподібних рум'ян можна віднести те, що вони швидко стираються.

Рідкі рум'яна володіють легкою текстурою, але не мають в складі масел, тому для сухої шкіри не підійдуть. Рідкі рум'яна відрізняються стійкістю.



рум

Рум’яна під колір шкіри

Для світлої шкіри найбільше підходить прохолодна палітра. Можна спробувати використовувати світло-рожеві або пурпурні тони. Святковий або вечірній макіяж може бути трохи яскравішим, але все одно, намагайтеся не перестаратися.

Для брюнеток палітра дуже широка, при правильному нанесенні з'явиться не тільки природний колір шкіри, але і колір очей. З коричневими та бронзовими відтінками рум’ян не можна використовувати червону помаду – це буде виглядати занадто зухвало, краще скомбінуйте темні відтінки для губ: бордо, коричневий, темно-рожевий.



як обрати рум

Блондинці, на думку провідних візажистів, варто пофарбувати вилиці в кораловий або абрикосовий кольори. Занадто світлі кольори просто створять враження плавного переходу у волосся, а темні - додадуть віку.

Для рудих дівчат потрібно обирати оранжеві або жовті кольори. Такі рум’яна природно приховають пігментні плями, шкіра буде виглядати рівніше і привабливіше.

Холодні відтінки тобі не підходять, тому вибирай теплі. Це не обов’язково персиковий, відтінки рожевого теж можуть підійти. У холодну пору року, останній варіант кращий, адже в зимові місяці шкіра стає блідою. Кремові текстури з легким блиском підсилюють ефект.

А ось бронзатор – ідеальний засіб для оливкової шкіри, тому можна використовувати його цілий рік.



рум

Джерело: modista.org.ua