Лаки для нігтів бувають різної якості, ціни та кольорів. Якщо ви заплуталися у виборі - ми дамо вам поради: як обрати лак, аби ваші нігті сяяли здоров'ям та красою.

Лак для педикюру - засіб завершального етапу педикюру. Вибір кольору лаку залежить від кольору взуття, настрою, смаків жінки. Одні вважають за краще стильну і спокійну класику, інші - яскраві і модні кольори. Але не колір лаку є головним. На відміну від нігтів рук, нігті на ногах частіше піддаються пошкоджень, часто перебуваючи у взутті, іноді тісною.



лак для нігтів

Якщо нігті на ногах нездорові: шаруються, з жовтизною, плямами, то краще звернутися спочатку до дерматолога, а вже потім займатися педикюром. Адже при хворих нігтях і лак не буде виглядати красиво, і до того ж він може тільки посилити проблему нігтів, не дозволяючи їм "дихати".

Вибір хорошого лаку для педикюру - це дотримання деяких рекомендацій:

Для здорових нігтів вибирайте прозорий лак або варіант френч-манікюру.



лак для педикюру

Підбирайте лак з урахуванням кольору взуття, одягу. Колір лаку на нігтях ніг повинен гармоніювати з взуттям. Для босоніжок краще підійдуть вишневий, червоний, фіолетовий кольори, під сандалі - шоколадний, сливовий, синій, під пляжні шльопанці - кораловий, рожевий, салатовий і малиновий. Молочні відтінки лаку ідеально підійдуть для будь-якого взуття.

Обов'язковим є нанесення основи під лак або покриття спеціальним закріплювачем.



хороший лак для педикюру

Якщо ви збираєтеся на море або хочете, щоб лак протримався довше, то віддайте перевагу стійкого лаку для педикюру. Він протримається від 3 до 5 тижнів.

Отже, хороший лак для нігтів дозволить надати вашим ногам здоровий, доглянутий вигляд. Обирайте правильно!