Зазвичай, вії нафарбовані тушшю робить погляд виразнішим та красивішим. І сьогодні, коли косметичний ринок пропонує величезну різноманітність туші, потрібно знати як і яку краще вибрати.

Навіть якщо ви вже повністю визначилися, яку марку туші придбати, не потрібно поспішати одразу ж її купувати. Спочатку необхідно її понюхати. Якщо запах хімічний і різкий, то від покупки краще відразу відмовитися. Також зверніть увагу на термін придатності. Упаковка повинна бути цілою, без пошкоджень.

Якість туші визначають ще й по тому, наскільки детально вказана інформація про виробника на упаковці: країна, склад, штрих-код, дата виготовлення. Якщо в тексті є граматичні помилки – це, швидше за все, підробка.



обрати туш для вій

Туш може залишати сліди на шкірі над або під очима, якщо її довго не використовували або закінчився термін її придатності, або вона просто неякісна. Але навіть найкраща косметика для вій може обсипатися або розмазуватися, якщо:

1. Неправильно підібрана туш для вій. Якщо густі і довгі вії фарбувати подовжує і об’ємною тушшю, то після зіткнення з століттями вона почне механічно обсипатися.

2. Жирна шкіра повік призводить до розмазування туші. Необхідно злегка припудрити шкіру або нанести на неї тональну основу.



туш для вій

Підбирати колір туші потрібно ретельно. При цьому потрібно орієнтуватися на колір вашої шкіри, очей, волосся, а також брів. Блондинкам підійде коричнева туш, брюнеткам – чорна, синю і зелену краще залишити для якоїсь святкової події.

Яка туш краща – можна визначити візуально. По-перше, туш має бути однорідною, в самій туші можуть зустрічатися ворсинки – це трапляється в тушах, створених для об’єму, але ніяких грудочок бути не може.

Якщо у вас алергія на косметику, то окрім усіх інших застережень при виборі туші, вам потрібно враховувати цей досить серйозний нюанс. Яка туш краща для алергіків? Тільки та, яка розроблена спеціально і є гіпоалергенною. При перших ознаках алергії туш слід негайно змити, і повернути продавцеві. Тим, хто носить контактні лінзи, слід вибирати туш для чутливих очей.



обрати туш для вій

При купівлі туші звернетеся безпосередньо до продавця-консультанта. Продавець сам покаже, які туші підходять вам, а це значно звузить коло пошуку і час вибору туші.

Обирайте правильно та обачно, аби ваші війки були не тільки красивими, а й здоровими.