Події в Україні нікого не залишили осторонь. Серед небайдужих є і Голлівудські зірки, які по-різному проявляють свою солідарність з українським народом. Одні - висловлюють слова підтримки українцям в інтерв'ю, інші - вбираються в українське національне вбрання на світські заходи або ж на звичайну прогулянку містом. Хто із закордонних зірок надав перевагу українській вишиванці, - читайте далі.

Актриса Гейден Панеттьєр

Наречена боксера Володимира Кличка одягнула українську сорочку з традиційною червоною вишивкою, в якій вона має вигляд справжньої україночки.



pic

Сильвестр Сталоне та Арнольд Шварценеггер

Відомі актори, також надали перевагу українській вишивці. В таких сорочках зірки мають вигляд, немов українські національні супергерої.



pic

Актор Джекі Чан

Відомий актор, майстер карате і його супутниця одягнули сорочки із вишивкою синього та голубого кольорів.



pic

Кейт Мосс

Супермодель, також не залишила байдужою українська вишиванка. Зірка надала перевагу сорочці з лляного матеріалу, яке влітку найкраще одягати в тандемі із джинсовими шортами.



pic

Річард Бренсон

Мультимільярдер Річард Бренсон має вигляд справжнього українця. Червона вишивка на сорочці надала свіжості та легкості його образу.



pic

Геллі Беррі

"Жінка-кішка" надала перевагу вишиванці з неглибоким декольте. В такій сорочці вона має вигляд не тільки красивий, а й сексуальний.



pic

На своєму прикладі зірки продемонстрували на скільки українська вишиванка слугує модним та стильним доповненням будь-якого образу.