Ніч у зоні проведення АТО знову минула неспокійно.

Противник й далі порушує умови припинення вогню, час від часу застосовуючи й важке озброєння. Минулої доби бойовики 17 разів обстрілювали позиції ЗС України.

Найбільше обстрілів зафіксовано на Маріупольському напрямку. Там бандити вели вогонь по наших позиціях в районі Березового, Новотроїцького та Широкиного, використовуючи при цьому стрілецьку зброю, великокаліберні кулемети та гранатомети. Не спокійно було й у передмісті Донецька.

Там російсько-терористичні війська обстрілювали наші укріплення південніше Авдіївки з великокаліберних кулеметів, гранатометів та 120-мм мінометів. Там же відкривав вогонь снайпер противника. Неподалік Красногорівки бойовики били по опорних пунктах українських підрозділів з мінометів калібру 82 мм.

В районі Опитного загарбники впродовж 40 хвилин ітенсивно обстрілювали українських захисників з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Вчора знову було зафіксовано роботу ворожого ударного БПЛА. Тактика його не змінилась. Неподалік розташування одного з наших підрозділів апарат скинув декілька невстановлених боєприпасів. І цього разу втрат серед особового складу та військової техніки немає.

З початку цієї доби противник вже тричі порушив перемир’я. Біля Мар’їнки бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї. На Луганщині бандити двічі обстріляли наші позиції з гранатометів біля Станиці Луганської.

Повідомляє прес-центр штабу АТО