Блиск для губ повинен бути у сумочці кожної модниці. На відміну від помади, він підходить усім віковим категоріям жінок. Проте, неякісний блиск може пересушити ваші губи та зіпсувати їхній зовнішній вигляд. Отож, як грамотно обрати якісний продукт, аби ваші губи ніколи не залишалися без уваги, - читайте далі.

1. Перш за все, якісний блиск для губ повинен бути таким, як ніби його немає - ви не повинні відчувати його: ні грудочок, ні відчуття «піщинок» на губах бути не повинно.

2. Намагайтеся вибирати блиск, в якому є вітаміни, тоді він зможе захистити губи в будь-яку погоду. Тим не менш, не забувайте, що блиск не може замінити бальзам для губ.



для губ блиск

3. Якщо блиск для губ якісний, він може зберігатися майже півтора року, але навряд чи ви будете довго його зберігати, адже блиск витрачається досить швидко, і потрібно купувати новий.

4. На ринку декоративної косметики сьогодні дуже багато видів блиску для губ, адже його випускають майже всі виробники.

5. Не слід вибирати блиск, орієнтуючись на фото в глянцевих журналах, так як на ваших губах він може виглядати зовсім по-іншому. Якщо у вас пухкі губи, то не використовуйте блиск яскравих відтінків, і не накладайте його поверх помади яскравого кольору, інакше губи будуть виглядати дуже об'ємними.



блиск для губ

6. Якщо у вас є можливість нанести блиск на губи, не відмовляйтеся від неї – пам’ятайте, що хороший і якісний блиск практично не відчувається на губах.

7. Вибираючи блиск для губ, звертайте увагу на його склад – чи є в ньому зволожуючі, живильні або компоненти, які захищають від сонця. Чим більше в блиску різних масел і вітамінів, тим краще він буде захищати ваші губи від примх природи: спеки, холоду чи вітру.



якісний блиск для губ

Чи є недоліки у блиску для губ?

Якщо і є, то дуже незначні: наприклад, його властивість розтікатися по губах або те, що він швидко стирається. Однак, якщо використовувати блиск для губ акуратно і правильно, ці недоліки стануть непомітними.