Мрієте завжди мати чарівну посмішку? Прагнете впродовж всього життя зберегти здоров’я зубів? Порадами, як втілити у реальність ваші прагнення з нами поділилися фахівці стоматології «Рестома».

Однією з найпопулярніших стоматологічних процедур є відбілювання зубів. Це процес, який не лише відбілює зуби, але й міняє відтінок самих зубів з темного на світлий.
Саме фахівці стоматології "РЕСТОМА" застосовують принципово новий, найделікатніший і найефективніший метод професійного відбілювання зубів за допомогою американської системи «Beyond». Beyond - це революційна відбілювальна система. Це безумовно безпечна і швидка процедура. Адже впродовж однієї години ваша посмішка стане справді білосніжною.

Фірмовий 25% гель на основі перекису водню «Beyond» наносять на поверхню зубів і активують спеціальним світлом від патентованої лампи. Система «Beyond» ідеальна для тих, для кого потрібен миттєвий результат. Якщо у Вас шалений темп життя і кожна хвилина для у вашому графіку на вагу золота, тоді процедура відбілювання зубів за технологією «Beyond» саме для Вас.

Технологія Beyond базується на активації відбілюючого гелю спеціальною лазерною лампою. Останні дослідження в сфері стоматології довели, що використовуваний стоматологією «Рестома» гель є найбільш безпечним. Він не впливає на будову і хімічну структуру емалі зубів, не змінює її міцності, а лише витісняє з неї фарбуючі пігменти. Таким чином, процедура відбілювання абсолютно безпечна для зубів і не викликає таких побічних ефектів, як підвищена чутливість і порушення пористої поверхні (більш швидке забруднення поверхні).

Курс відбілювання залежить від вихідного кольору Ваших зубів. Одне відвідування "РЕСТОМИ" забезпечить відбілювання зубів на 2-3 тони. Перед відбілюванням необхідно видалити зубні відкладення і наліт. Саме якісно, швидко й доступно Ви також можете скористатись технологією професійного чищення зубів у стоматології «Рестома», а саме: видалення зубного м’якого нальоту, зубних каменів, а також полірування зубів.

Крім того, здоров’я вашої ротової порожнини і зубів Ви з впевненістю можете довірити спеціалістам стоматології «Рестома».

Саме тут Ви отримаєте такі якісні стоматологічні послуги:

1. Терапевтична стоматологія:

- лікування карієсу, пульпіту, періодонтиту;

- пломбування та реставрація зубів із використанням сучасних нанокомпозитних та фотополімерних матеріалів;

- лікування захворювань ясен, пародонту ультразвуковим апаратом «DURR VECTOR» (Німеччина);

- ендодонтичне лікування і пломбування кореневих каналів;

- реставрацію зубів з використанням скловолокна;

2. Ортопедична стоматологія:

- протезування на імплантах -найновітніша технологія сучасної 4D імплантології, базальні імпланти (Швейцарія). Скориставшись цією послугою ви повністю відновити свої зуби за один тиждень;

- безметалова кераміка;

- вініри;

- керамічні вкладки;

- металокераміка;

- знімні конструкції з термопластичних матеріалів;

- бюгелі на телескопах;

- бюгелі на атачменах;

- протезування зубів з виготовленням знімних і незнімних конструкцій.

Всі послуги стоматології «Рестома» є ліцензованими. Так, Ви отримаєте гарантію 1 рік на терапевтичні послуги, а також 1,5 роки гарантії на ортопедичні.
Пам’ятайте: «Красива білосніжна посмішка — це ознака здоров'я, благополуччя і респектабельності». Тож не нехтуйте здоров’ям своїх зубів.
Звертайтесь за адресою: м. Рівне , вул. Степана Бандери, 65. Телефонуйте: (0362) 23-19-27, e-mail: restoma@gmail.com