Українські вишиванки набули величезної популярності за останні роки. Тепер, їх одягають не лише на День перемоги чи на інші українські свята, а на прогулянку, урочисті заходи та навіть весілля. З чим одягнути вишиванку, аби виглядати не тільки патріотично, а й стильно, - читайте далі.

Спідниця. Комплект буде дуже жіночним і романтичним. Краще всього вибрати довгу спідницю в підлогу і заправити сорочку за її пояс. Але також цікаво буде виглядати спідниця фасону «сонце» довжиною до колін, трохи вище або трохи нижче них. А якщо ви хочете створити оригінальний і яскравий образ - одягніть спідницю-олівець.

Джинси. А це більш молодіжний варіант. Краще всього вибрати або класичні прямі, або завужені джинси.

Штани. По-свіжому і легко виглядатимуть вільні штани. А зробити образ більш елегантним допоможуть жіночні брюки-дудочки.



pic

Діловий костюм. Так-так, вишиванка цілком може входити в діловий комплект. Але при цьому важливо вибрати лаконічну модель без зайвих деталей з абстрактним візерунком. Носити її можна зі строгими брюками або спідницею. Зверху бажано накинути піджак.

Сорочку-туніку можна поєднувати з легінсами. Але вони обов'язково повинні бути довгими і зшитими з щільної тканини (бажано чорної).

Влітку легкі вишиванки можна носити з короткими джинсовими шортами. Такий комплект буде виглядати по-літньому легко і модно.



pic

У холодну пору року поверх вишиванки можна одягнути хутряний або замшевий жилет.

Вишиванка буде поєднуватися далеко не з будь-яким взуттям. Ранньою весною або пізно восени найкраще носити її з чобітьми-козаками, які є традиційною української взуттям. Але також підійдуть і будь-які інші моделі, але краще всього з не на плоскій підошві, або на стійких товстих підборах.



pic