Червону спідницю у своєму гардеробі повинна мати кожна діва стилю. Проте, вже купивши спідницю такого сміливого кольору необхідно знати з чим її носити. Як дібрати правильно та в тандемі з чим червона спідниця виглядатиме ідеально, - читайте далі.

Червоні міні-спідниці - це досить-таки рішуче придбання. Давайте розберемося, кому і з чим їх носити.

Міні-спідницю можуть собі дозволити тільки дами з ідеально рівними ногами. Але слід знати, що на офіційну зустріч таку спідницю не одягнеш, скоріше вона підійде як клубного одягу.

Червоний колір додасть вам зухвалості та сексуальності, але не перестарайтеся з довжиною. Спідниця не повинна бути занадто короткою.



pic

Не варто при такому вбранні робити занадто яскравий макіяж і переборщувати з декольте. Міні-спідниця буде добре гармоніювати з вільною блузкою без рукавів і тоненьким в тон спідниці ременем, а також із сорочкою з коміром-стійкою. Вибираючи взуття, зверніть увагу на туфлі на шпильці.



pic

Червона спідниця-олівець

Червона спідниця-олівець прекрасно підійде і для ділових зустрічей, і для відвідування виставок або театрів. Якщо ансамбль з червоною спідницею складений грамотно, то він, безумовно, буде підкреслювати індивідуальність стилю. Вдалим тандемом прийнято вважати поєднання червоного кольору з чорним.

Наприклад, спідниця-олівець червоного кольору з чорними чобітьми і чорною блузою буде виглядати дуже ефектно, особливо, якщо доповнити образ стильними червоними бусами і акуратним клатчем. Аксесуари відіграють вирішальну роль у створенні образу: іноді кінцевий результат повністю перетворюють довгий шарф, оригінальний ремінь або яскрава косинка. Добре буде виглядати червона спідниця-олівець і з білим кольором. Наприклад, ансамбль з червоної спідниці і блузи в вертикальну, червоно-білу смужку буде виглядати неповторно.



pic

Спідниця червоного кольору ідеально гармонує з сірими, чорно-білими топами і футболками, джемперами і тонкими светрами. Також можливі комплекти зі смужкою, горохом, кліткою, принтами або графікою. Взуття має підбиратися в тон «верху» або спідниці.

При виборі аксесуарів слід дотримуватися тих же колірних переваг, що і при виборі комплектів. Не слід перевантажувати образ величезною кількістю прикрас.

Зі спідницею "максі" можна одягнути кілька великих браслетів. Для вечірніх образів можна використовувати клатчі срібного, золотого кольору або прикрашені камінням. Для більш гламурного образу, можна доповнити червону спідницю яскравими прикрасами.

Яку спідницю ви оберете - ваш вибір, але не забувайте дбати про гармонію кольорів та аксесуарів з якими вона вдало гармоніюватиме аби завжди виглядати неперевершено.