(*Весна - пора створювати стильний образ для себе коханої.*) Яскраві кольори, витончені сукні - все це повинно вже висіти на готові у вашій шафі. Проте, якщо ви ще не знайшли свій неповторний образ - ми розкажемо як зробити це правильно.

Коли за вікном весна і погода стрімко змінюється, модниці повинні бути готові до будь-яких її примх. Вибираючи стильні образи на кожен день, пам’ятайте, що весняний образ повинен бути лаконічним, але в той же самий час привертати увагу. Прекрасно підійде, скажімо, поєднання високих джинсів і сорочки, зверху можна надіти шкіряну куртку або жакет, доповнять образ виразні аксесуари.



pic

Серед найбільш актуальних деталей, що відрізняють весняну моду 2016 року — відкриті плечі, приспущене одне плече, романтичні рюші і волани, сексуальне мереживо. Актуально також комбінування різних матеріалів в одному виробі — всілякі вставки зі шкіри, гіпюру. Головне, щоб вони були контрастними, непоєднуваними. Яскравий приклад — шовк, шкіра, гіпюр і в’язка.

Ще один варіант поєднання непоєднуваного — грубі залізні деталі і ніжні тканини. Всілякі заклепки, ланцюги, величезні гудзики на м’яких тканинах пастельних відтінків додадуть особливий шарм, завдяки контрасту романтичності і брутальності.

Образ весняної дівчини в 2016-ому просто зобов’язаний бути яскравим і свіжим. Це — головна відмінна риса нового сезону. На другому місці — море креативу, що виражається часом в дивних силуетах, а іноді і в незвичайних лініях і деталях. Так що любительки максималізму і суміші стилів будуть в захваті від свободи вибору.



pic

Модні кольори і принти для стильного образу в 2016

Серед найпоширеніших кольорів і відтінків — колір морської хвилі, кораловий, сонячний жовтий, ніжно-зелений, пристрасно-червоний, всі відтінки коричневого, молочно-бежевий, сірий, сизий і, звичайно ж, класичні чорний і білий.

Серед найбільш актуальних деталей, що відрізняють моду 2015 року — відкриті плечі, приспущене одне плече, романтичні рюші і волани, сексуальне мереживо. Актуально, також комбінування різних матеріалів в одному виробі — всілякі вставки зі шкіри, гіпюру. Головне, щоб вони були контрастними, непоєднуваними. Яскравий приклад — шовк, шкіра, гіпюр і в’язка.



pic

Весняний вечірній образ

Не обійтися навесні і без вечірніх виходів, і стиль такого одягу в цьому році нагадує образ лісової феї або метеликів — прозорий легкий шовк і шифон найніжніших відтінків.

Дівчата на весняних і літніх вечірніх заходах повинні виглядати немов принцеси — ніжно і дуже жіночно.

Користуйтеся порадами та виглядайте по-весняному жіночно та вишукано.