Красиво скомпонувати одяг та стильно виглядати прагне кожна жінка, тому при виборі базового гардеробу, краще знати, на що орієнтуватися і чого уникати, аби не стати "білою вороною" серед стильних та вишуканих жінок. Читайте далі, які речі "must have" кожна леді у своєму гардеробі, щоб завжди мати чудовий вигляд?

Як вибрати колір базових речей у гардеробі

Стилісти розрізняють три основних кольори базового гардеробу:

-темний - нейтральний колір темного відтінку (чорний, сірий, коричневий, синій), повинен легко поєднуватися з базовим світлим і базовим яскравим кольором одягу;

- світлий - нейтральний колір світлого відтінку (білий і будь-які пастельні тони), повинен ідеально комбінуватися з базовим темним кольором;

- яскравий - контрастний, оживляють комплект одягу колір, підбирається з урахуванням кольору шкіри, волосся, очей і особистих переваг.



pic

Базові речі жіночого гардеробу

1. кілька спідниць;

2. брюки;

3. сукні;

4. пальто;

5. жакет до спідниць і штанів;

6. діловий костюм;

7. блузка і сорочка;

8. трикотажний верх;

9. джемпер або пуловер.

У базовий гардероб дівчата можуть входити джинси і більше трикотажних виробів, тоді як в гардеробі зрілої жінки головне місце займатимуть плаття, блузка, жакет, спідниця і брюки, а джинси і трикотаж стануть речами додаткового гардеробу.



pic

Базовий гардероб і верхній одяг

Кожна дівчина повинна купити три речі - куртку, яку можна надіти кожен день під будь-який одяг, пальто, яке гармоніюватиме як із сукнею, класичними спідницями, так і з джинсами. Краще віддати перевагу класичним варіантам, що додасть образу елегантності і витонченості.

Верхній одяг повинен ідеально поєднуватися з демісезонним або зимовим взуттям, причому для кожного сезону краще купити дві пари: високі чоботи та ботильйони.

Незважаючи на стиль, який вважає за краще дівчина, серед її одягу обов'язково повинне бути маленьке чорне плаття, светр нейтрального кольору, спідниця-олівець, класичні брюки, сіра футболка, білий топ, водолазка.



pic

Звичайно, не забувайте і про яскраві та елегантні аксесуари, які завжди прикрасять і підкреслять образ: вечірній клатч, повсякденна сумка, пояс і ремінь, різноманітні шарфи, сережки і браслети. Всі базові речі повинні бути підібрані не тільки відповідно до рекомендацій, а й повинні враховуватися індивідуальні особливості фігури. Якщо фасон вам не підходить, то не варто його вибирати тільки тому, що його всім жінкам радять стилісти.