Червона помада доповнить будь-який ваш образ. Але невдало дібраний відтінок може зіпсувати всю картину. Як правильно обрати червону помаду аби виглядати яскраво та стильно, - читайте далі.

Який відтінок червоного підходить саме Вам?

Блондинка, світла шкіра

Попелястим красуням не радять зловживати теплими «морквяними» і занадто яскравими відтінками. А ось власниць русявих пшеничних волосся називають щасливицями — у них обмежень фактично немає. Один з оптимальних варіантів — класичний червоний.

Блондинка, засмагла шкіра

Засмагла шкіра, світле волосся — цілком вдале поєднання, що не припускає строгих обмежень. Можна вибрати як пурпурний відтінок, так і оранжево-червоний.

Блондинка, смаглява шкіра

Дівчатам зі світлими волоссям і темною шкірою краще звернути увагу на «морквяні» відтінки. Така помада забезпечить шкірі здорове сяйво.



pic

Руде волосся, світла шкіра

Володарки вогненно-рудого волосся повинні уникати холодних відтінків червоного. Потрібно звернути увагу на кораловий колір і теплі відтінки.

Брюнетка, світла шкіра

Про те, як підібрати червону помаду брюнетці, можна говорити нескінченно довго. Все-таки саме брюнетка з яскраво-червоними губами — це класичний образ. Брюнеткам з каштановими нотками не варто налягати на сливові і малинові тони, потрібно відмовитися і від морквяних тонів. Краще, якщо домінувати будуть бордові, винні ноти та ягідні відтінки.

Брюнетка, засмагла шкіра

Дама з темним волоссям і злегка засмаглою шкірою можна звернути увагу на зухвалі відтінки. Хороший варіант — класичний червоний, можна поекспериментувати з смачними ягідно-червоними відтінками.

Брюнетка, смаглява шкіра

Смаглявим дамам краще всього вибирати помади лілових, журавлинних і малинових відтінків. Безпрограшний варіант — томатно-червона помада.

Вибирати колір помади потрібно у відповідності з відтінком шкіри. У дівчат холодного типу вени на зап’ясті відливають блакитним, у представниць теплого типу — зеленим.

Якщо шкіра має теплий відтінок, краще вибрати теплі відтінки червоного з домішкою коричневого або жовтого.

Власницям шкіри холодного відтінку слід зупинитися на помаді, віддає ліловим або холодним рожевим. Потрібно пам’ятати, що деяким блондинкам такі «холодні» відтінки протипоказані.



pic

Як правильно дібрати червону помаду під макіяж?

Яскраві губи — це дуже ефектний і строгий акцент. І тут теж є свої правила.

Акцентувати увагу треба на чомусь одному — або на очах, або на губах. Якщо ви вже вибрали другий варіант, вам необхідно заспокоїтися і віддати перевагу спокійному макіяжу очей. Досить кількох змахів щіточки туші і олівця для брів.

Від яскравих тіней краще відмовитися: невдалими варіантами макіяжу визнані поєднання червоної помади на губах і блакитно-зелених тіней на повіках. Виняток — сценічний образ, ретро-образ. Навіть в цьому випадку краще всього віддати перевагу класичним тонким стрілам або майстерно виконаному макіяжу smoky-eyes в сірих або коричневих тонах.

Бежеві відтінки тіней, які також можна поєднувати зі стрілкою поруч з червоною помадою будуть виглядати цілком гармонійно.

Важливо, щоб тон шкіри був максимально рівним. Потрібно пам’ятати, що червона помада акцентує увагу на особі її власниці. У хід можуть піти консилери, коректори, тональний крем і пудра.

Червона помада теплих відтінків робить зуби візуально більш жовтими. Тому ще одна порада — уважно стежити за станом зубів!



pic

Пам'ятайте, що червона помада може стати не тільки вашим другом, але й підступним зрадником, вона здатна продемонструвати світу навіть незначні недоліки. Шорсткості, лущення шкіри, прищики і почервоніння повинні бути ретельно замасковані. Тому обирайте помаду правильно та виглядайте на всі 100%.

Джерело: owoman.com.ua