Справжня жінка спокушає чоловіка за кілька секунд до своєї появи. Бо спочатку в повітрі з'являється аромат її парфумів. І від того який він, залежить Ваш образ в думках чоловіка.

За класикою прийнято виділяти 4 основних аромату:

1. квітковий, що містить квіткові і фруктові букети;

2. деревно-шипровий з нотками цитруса, тютюну, дерева, шкіри;

3. східний, де головний акцент на мускусі, амбрі, ванілі, спеціях, прянощах;

4. свіжий, що несе трав'яний або морський запах.



pic

Все що стосується першого враження, зустрічей при місяці, романтичних прелюдій - тут аромат відіграє основну роль. Тіло ще приховано одягом, воно ще таємниця під сімома печатками, а аромат - ось він, вдихай і насолоджуйся, спокушай і володарюй.

З тих пір, як з'явилася парфумерія, мода на неї була, є і буде. І завдання, які вирішує парфумерія, стають все більш складними, а аромати з простих і зрозумілих перетворюються на витончені та вишукані.

Ще прийнято вважати, що якісний парфуми повинні володіти трьома стадіями аромату:

1. початкова - так звана прелюдія запаху;

2. основна - сила і чарівність парфумів;

3. залишкова - те, що іншими словами називають шлейфом.



pic

Мова аромату

Мова аромату - особлива мова. На підсвідомому рівні ми сприймаємо цю мову раніше, ніж мова слів. Ця мова несе нам масу інформації, яку ми скоріше відчуваємо (як тварини), ніж розуміємо.

Прохолодний і освіжаючий аромат прийнято пов'язувати з "Бізнес-Леді". Теплий аромат з нотками шипра скоріше за все буде належати типу "Жінки-Вамп". Фруктовий, а особливо цитрусовий аромат, мимоволі асоціюється з образом "Юна леді". За кисло-солодким, рослинним ароматом очікується поява романтичної фантазерки. А терпкий аромат з нотками мускусу і амбри обов'язково вибере та, про яку говорять - "Підступна спокусниця".



pic

Однак чоловіків приваблюють запахи, що носять легкий еротичний, сексуальний відтінок - пустотливі цитрусові запахи з мигдальними відблисками, парфуми з запахами орхідеї і екзотичної лілії, фруктові аромати з нотками перцю, ванілі і чорної смородини, трав'яні запахи з ніжними. Ці запахи подарують чоловікам відчуття легкості, спокою і впевненості в собі. А от суміш запахів лаванди і гарбузового пирога збільшує приплив крові до чоловічого статевого органу на 40%!

Головне, пам'ятайте - парфуми жінки не повинні бути нав’язливими. Краще мати дорогий стійкий парфум і користуватися ним помірно, ніж з голови до ніг зрошувати себе дешевими ароматами. Назвати, який саме аромат буде подобатися всім чоловікам, мабуть, не можливо. У всіх свій смак. Тут головне, догодити чоловікові, який Вам не байдужий.