Ви енергійна, спокійна або ж нестримна? Ваші парфуми скажуть все за Вас. Вибір парфумерії - завдання не з легких хоча б тому, що наш ніс після пари запахів перестає сприймати їх. Іноді так складно зробити вибір на користь якогось аромату! Але не хвилюєтеся, ми порадимо Вам, як правильно та легко обрати аромат залежно від свого характеру.

Свіжий аромат морського бризу, або крижаної свіжості, підходять дівчатам з "легким" та спокійним характером. Такий запах підкреслить вашу жіночність, витонченість та надасть впевненості.



pic

Дівчатам, характер яких асоціюється з вогнем, силою та виваженістю - прекрасним варіантом для них будуть "міцні" французькі парфуми або стійкі східні й екзотичні аромати: поєднання амбри, пачулі, мирта або кориці.



pic

Для дівчат з почуттям стилю найкраще підійдуть парфуми з трав'яними свіжими композиціями. Не погано доповнять образ парфуми з додаванням екстрактів чайних листків або ванілі.



pic

Активні дівчата, які вирізняються рухливістю, оптимізмом та волелюбністю "must have" парфуми з пряними ароматами, такі як запах ванілі, гвоздики і амбри.



pic

Кокетки, які найбільше приваблюють чоловіків та завжди знаходяться у центрі уваги - солодкі аромати саме для Вас! Фруктові або квіткові аромати з домішкою інших запахів підкреслять Вашу сексуальність та нададуть грайливої легкості.



pic

Яким би характером Ви не володіли, пам'ятайте, головне - грамотно обрати парфуми, які підкреслили б найкращі риси Вашого характеру.