Кожна жінка прагне аби її волосся випромінювало здоров'я, було густими та привабливими, проте для цього мало лише хотіти - потрібно діяти. Декілька правил догляду за волоссям допоможуть вам виглядати на всі 100%.

1. У моді – світлорусі відтінки, окрім жовтого, білого і попелястого – ці кольори віджили себе. Якщо ви руда або чорнява, залишайтеся собою. Мода на природній колір незмінна.

2. Кожен день ми втрачаємо по сто волосків. Щоб волосся менше випадало, робіть масаж голови. Купіть в аптеці або магазині косметики звичайне кедрове масло. 10 хвилин втирайте його у голову, але не сильно і хоча б раз на тиждень.



як доглядати за волоссям

3. Щоб кінчики не сіклися у морозну погоду, змащуйте їх оливковою олією за 10 хв до миття голови. У мороз носіть шапку і капюшон, довге волосся заплітайте у косу і ховайте під шарф.

4. У тих, хто миє голову щодня, волосся пересушене. Раз на тиждень нанесіть на нього маску - 50 г лимонного соку і 20 г касторової олії.

5. Коли купуєте шампунь, не довіряйте сліпо розрекламованим товарам. Проконсультуйтеся зі своїм перукарем. Він допоможе визначити, який у вас тип шкіри голови, яка структура волосся.



правильний догляд за волоссям

6. Фарби для волосся обирайте без аміаку. Краще купувати у формі гелю, її легко наносити.

7. Не плутайте: маску для волосся можна використовувати тільки раз на тиждень, а кондиціонер-ополіскувач – хоч щодня. Масками волосся можна перевантажити і воно швидко брудниться.



правильний догляд за волоссям

8. Не брийтеся наголо. Від цього волосся не буде густішим. Хочете густішу шевелюру - зробіть тонування: перукар покриє вам волосся крем-фарбою на основі бджолиного воску. Щоб вилікувати облисіння – зверніться до лікаря. Проблема може бути у неправильному харчуванні, відсутності важливих вітамінів.

Джерело: gazeta.ua