Кожна дівчина хоче виглядати бездоганно. Перше на що звертає увагу співрозмовник - це зовнішність. А тому, в першу чергу потрібно подбати про свою шкіру обличчя. Особливо - очі. Нерідко у жінок можна помітити набряки під очима. Причиною їх появи є неправильне харчування (надлишок кофеїну, солі, нестача вітамінів), надмірна кількість алкоголю, тютюн, їжа та пиття на ніч, стреси, недолік сну. Позбутися їх можна легко та швидко. Головне - знати способи.

Кожна леді повинна знати декілька секретів, які допоможуть позбутися набряків під очима швидко:

1. Чайні компреси

Зелений чай заварити та охолодити. Змочити у рідині два ватних диски. Покласти на очі на 10 хв. Цей компрес не тільки зніме набряки, а й усуває втому очей, виводить надлишки рідини.

pic

2. Контрастні компреси

Заварити суху траву рослини з лікарськими властивостями(ромашка, кора дуба, петрушка, м'ята) в розрахунку 2 чайні ложки на півсклянки окропу. Можна використовувати розсипчастий чорний або зелений чай. Охолоджений стиглий настій розділити на дві частини, в одну з них додати 3-4 кубика льоду. Намочити ватні диски у та прикласти на очі на 1 хвилини. Чергувати процедуру через кожні 5 хв.

3. Компреси із огірка

Охолодити огірок у холодильнику. Нарізати тоненькими скибочками. Покласти на очі на 5-10 хв.

pic

4. Компреси із картоплі

Напевно кожен знає,що у картоплі міститься багато крохмалю. Якщо потерти овоч на дрібній тертці, загорнути у тонку марлю і покласти на очі на 15 хвилин ваші очі знову ж будуть чарівними та без набряків.

pic

5. Компреси із алое

Потерти алое. Нанести на набряклі області очей на 5-10 хвилин. У результаті, набряки зійдуть. Окрім того, алое має властивість відновлювати на охолоджувати тканини шкіри.

pic

Втім, варто пам'ятати, якщо дотримуватися правильного харчування, пити достатню кількість води, висипатися та уникати стресів - про набряки під очима можете забути.

pic