Шукаєте спосіб не тільки розважити свою дитину, але й навчити її чомусь корисному? Бажаєте, щоб Ваша дитина стала зіркою телеекрану? Ми знаємо що Вам потрібно.

Багато дітей люблять брати участь в процесі приготування на кухні. Вони можуть годинами возитися з тістом, виліплюючи різні фігурки, або за допомогою помідор, ковбасок і маслин викладати забавну мордочку на піці. Саме тому проект "Кумедні пекарі" запрошує діток віком від 5 років до участі у цікавому, веселому та смачному майстер-класі.



pic

pic

pic

Разом з нами юні шеф-кухарі засвоять секрети приготування по-справжньому корисних та різноманітних смаколиків, знайдуть нових друзів, навчаться поводити себе перед камерою та просто весело, смачно та корисно проведуть свій вільний час.

Наші кулінарні майстер-класи - це унікальний вид розваг, на яких дитина проявляє і розвиває свої кращі якості: творчість, уважність, фантазію.

По закінченню майстер-класу маленькі кулінари, насолодившись виробами власного приготування, зможуть поділитися враженнями та секретами у інтерв'ю з ведучою програми Надією Фоміною та отримати подаруночки від партнера програми гуртівні “Розумна іграшка”.

За час існування програми понад 100 діток уже навчилося готувати разом з "Кумедними пекарями". Подаруйте таку ж можливість і Вашій дитині.

Не зволікайте та заповнюйте АНКЕТУ на участь.

А також приєднуйтесь до наших груп у соціальних мережах, де ви можете переглянути фото та відгуки про наш проект:

vk.com/kymedni_pekari

Випуски програм Ви можете переглянути за посиланням rivne1.tv/category/342

Давайте вчитись готувати разом. Ми чекаємо на Вас.

pic

pic

pic