Програма «Кумедні пекарі Рівне 1» продовжує тішити малят та глядачів цікавими рецептами, несподіваними ідеями та цікавими інтерв’ю учасників! Відзнято вже більше десяти випусків і за цей час адміністрація проекту не перестає дивуватись винахідливості та старанням наших пекарів.



pic

На сьогодні ми не зупиняємось на досягнутому, а рухаємось лише вперед, тож якщо Ви ще не встигли побувати на наших яскравих майстер класах – ми чекаємо саме на Вас! Телефонуйте нам за номером (068) 022 46 23, або ж заповнюйте АНКЕТУ на сайті.

Якщо Вас цікавлять різноманітні кулінарні майстер-класи від вмілого шеф-кухаря, цікаві знайомства, неоціненний досвід та безліч позитивних вражень і емоцій - це все ми Вам гарантуємо у нашій програмі.



pic

Преміум партнером проекту "Кумедні пекарі" є Пекарня №1, заклад, який стає улюбленим місцем відпочинку для всіх, хто хоча б раз відчував на собі його особливу атмосферу та найкращий у світі аромат свіжоспеченого хліба. Також на кожного учасника проекту чекають подаруночки від генерального партнера проекту – гуртівні «Розумна іграшка»! Адже «Розумна іграшка» - розумні діти!

Подаруйте Вашій дитині чудовий настрій та спогади на усе життя. Адже ласувати своїми власними смаколиками ще приємніше у компанії "Кумедних пекарів", тому що з нами не лише смачно, а й дуже весело!!!



pic

Участь у програмі платна.

Увага! Програма «Кумедні пекарі Рівне 1» та проект «Кулінарний туризм» спільно із партнером ТМ «ТОМ», що пропонує найсмачніше арахісове масло, оголошують фотоконкурс «Моя улюблена страва». З 14.04.2016 до 22.05.2016 надсилайте фото своїх улюблених страв і отримуйте солодкі подарунки від партнера «Арахісове масло «ТОМ».

Поділіться з нами своїми кулінарними рецептами rivne1.tv/category/501!



pic

Більше інформації в групах

ВК: "КУМЕДНІ ПЕКАРІ на "РІВНЕ 1"

ФБ: Кумедні Пекарі на "Рівне 1"