До чергової частини Березнівського відділення поліції 6 квітня близько четвертої години ранку звернувся охоронець місцевого ринку «Добробут», який повідомив, що невідомі особи, пошкодивши вхідні ворота, проникли на територію ринку та викрали товар з торгових кіосків.

Зловмисники за допомогою металічних предметів та віджиму дверей проникли до десяти кіосків, звідки винесли різний товар, загальна вартість якого ще встановлюється.

Під час допиту заявник розповів правоохоронцям, що близько третьої години ночі, перебуваючи на робочому місті, він почув сторонні звуки і помітив невідому особу у балаклаві, яка обкрадала кіоски. Побачивши охоронця, злодій втік, його спільник залишився у середині одного з кіосків. Намагаючись його затримати, охоронець закрив, підперши, двері, та почав телефонувати до поліції. Почувши розмову з правоохоронцями, зловмисник вибив двері, в результаті чого охоронець впав та вдарився головою. Зараз 52-річний чоловік знаходиться у неврологічному відділенні Березнівської центральної районної лікарні.

Як повідомляє відділ комунікації ГУНП в Рівне нській області, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Проводяться подальші слідчі дії та встановлюються особи зловмисників.



pic

pic

pic