Красиве волосся — це окраса кожної жінки. Багато хто роками мріє стати володаркою довгого волосся, але марно. Проте не варто сумувати, адже ви вже підготували для вас рецепти просто чудодійних масок для вашого волосся.

Існує багато народних рецептів, які обіцяють швидкі результати. Насправді ж ефект від маски буде тільки у тих випадках, якщо ви будете їх робити регулярно та не забувати про правильність виконання процедур.

Пропонуємо спробувати три цікаві, ефективні та економні маски для вашого волосся. Повірте, за два місяці ви вже побачите результат!

Перцева маска. Підігрійте на паровій лазні 2 столових ложки касторової олії. Його температура має бути приблизно 40 градусів. Змішайте олію з двома їдальнями ложками настоянки червоного стручкового перцю. У отриману масу додайте 2 столових ложки будь-якого бальзаму для волосся. Усі інгредієнти ретельно перемішайте. Коли маска охолоне, її слід нанести на корені волосся. Тримати треба як можна довше. Оптимальний час - одну годину, але якщо ви відчуєте, що паління стало занадто сильним, змийте маску раніше.

Гірчична маска для стимулювання росту волосся. Це давно відома ефективна перцева маска для волосся. Дві столові ложки сухого гірчичного порошку залийте гарячою водою, розмішайте до повного розчинення порошку. Після цього в розчин додайте 2 чайних ложки цукру і пару їдалень ложок льняної або оливкової олії. Все ретельно перемішайте. Коли суміш повністю охолоне, влийте в неї один яєчний жовток і знову ретельно перемішайте. Суміш треба наносити масажними рухами на шкіру голови і основу волосся.

Часникова маска для стимулювання росту волосся. Спершу подрібните 5-6 великих часточок часнику. Додайте в отриману кашку 2 столових ложки маслинової або конопляної олії. Усі інгредієнти ретельно змішайте і настоюйте в темному місці одну годину. Після цього нанесіть часникову суміш на корені волосся. Надіньте поліетиленову перукарську шапочку. Залиште часникову маску на годину (якщо відчуєте сильне паління, то змийте раніше), а після ретельно вимийте голову з шампунем. Маску рекомендується робити не частіше чим 1 раз на тиждень.

За інформацією zhenskij-sajt.ru