Більшість рівнянок мріють мати гарну струнку фігуру. Як же схуднути в ногах і стегнах, чи є рецепти і чи можливо це зробити без особливих втрат для організму в цілому?Як швидко схуднути в ногах? Таке питання виникає часто, тому ми вирішили висвітлити декілька порад.

Стрункі ноги за тиждень

Перш за все, ляжте на правий бік, упріться на зігнуту праву руку, а ліву руку тримайте на рівні живота. Ваша права нога пряма, на підлозі, а ліва зігнута в коліні. Ступня повинна бути поруч з правою ногою. Вправа: повільно підніміть вгору праву ногу. Носочок тягніть на себе, п'яту - нагору, а ступня повинна знаходитися паралельно підлозі. У цьому положенні тримайте ногу три секунди, потім поверніться в початкове положення. Вправу повторіть 15 разів. Те ж саме виконайте і для другої ноги.

Робимо ікри ніг більш виразнішими. Вихідне положення - стоячи на краю сходинок на носках, руки - на перилах, живіт втягнутий. Підніматися на носках, а потім опускати п'яту якнайнижче, намагаючись торкнутися нижньої сходинки.

Вправи для внутрішньої сторони ніг. Початкове положення - лежачи на правому боці, права нога зігнута. Піднімати і опускати випрямлену ліву ногу. Більш важкий варіант - робити ногою невеликі кругові рухи. Повторити вправу, лежачи на лівому боці.

Дуже ефективна вправа – велосипед. Причому абсолютно не важливо, яким користуватися велосипедом. Цим, катаючись по вулиці, велотренажером, займаючись в залі або будинку, або просто лежачи на спині крутити ногами уявний велосипед.