Починається саме та пора, коли сонце буде припікати ще чим дужче. А твоя шкіра ще досі не готова до весняних промінчиків сонця? Не гай часу і читай статтю, в ній ти дізнаєшся: як доглядати за своєю шкірою, як позбавитись від ластовиння та інші секрети краси.

Розпочнемо з того, що з шкіри обличчя потрібно зняти втому, тьмяність, які зумовлені відсутністю потрібного живлення і зволоження шкіри. Для її відновлення дотримуйтесь повноцінного харчування, влаштовуйте собі прогулянки на свіжому повітрі та пийте більше води.

Хорошим реаніматором вашої шкіри буде маска, яку можна приготувати в домашніх умовах. Розчавіть гарячу картоплину, додайте жовток та трішки молока до отримання густої каші. У теплому вигляді накладіть суміш на обличчя, тримайте близько 15 хвилин, після чого змийте теплою водою і обполосніть обличчя холодною кип’яченою.



pic

Також промені сонця можуть спровокувати висип, тріщини на шкірі і навіть пухирі. Для уникнення цих проблем можна користуватися сонцезахисним кремом для обличчя кожен раз, коли ви збираєтеся йти на вулицю.



pic

Для студенток, що мають сухий тип шкіри обличчя корисно протирати його теплою рослинною олією (оливковою, кукурудзяною). А для тих, хто має жирний тип шкіри, то зробіть відвар череди і чистотілу, заморозьте його і після цього він готовий до використання. Ще одна порала: намагайтеся обмежувати себе в споживанні тваринних жирів, солі і кави.

Якщо вас не задовольняє ваше ластовиння на лиці, хоч зараз це в тренді. Тоді, дівчата оголошуйте їм війну. Для боротьби з ластовинням і конопушками нам потрібно зовсім небагато. Зробимо відвар петрушки.

Беремо 1 пучок петрушки, заливаємо окропом і через півгодини проціджуємо. Охолодженим відваром кілька разів на день протираємо обличчя. Ще допоможуть фотозахисні креми, відбілюючі маски з огірка та морквяного соку.



pic

І на завершення, ще декілька секретів здорової та красивої шкіри обличчя. Щоб шкіра стала рівною і рум’яною, можна на кілька хвилин на обличчя покласти квашену капусту.

Для проблемної шкіри, щоб зняти запалення можна зробити таку маску: подрібнити листя шпинату, відмірявши столову ложку, помішати їх із збитим яєчним білком та залишити на 15 хвилин. Після цього змийте прохолодною водою.