Сталося це ще у жовтні минуло річ, жінка та той час вже була відома активістка. Ганну Іванову ввечері 20 жовтня облили кислотою у неї вдома. Невідомі постукали в двері її квартири, впевнились, що це саме вона і облили жінку невідомою хімічною речовиною. В наслідок чого вона отримала важкі хімічні опіки в тому числі і ока.

Вже в лікарняній палаті опікового відділення Рівне нської обласної лікарні жінку опитали міліціонери. Основна версія - напад замовний і пов'язаний з її громадською діяльністю.

Всіх хто міг бути мимовільним свідком події, або просто бачив людей, які втікали з місця пригоди міліціонери закликають співпрацювати зі слідством і повідомляти відому інформацію в чергову частину Рівне нського міськвідділу міліції. Згодом з’явилось і фото ймовірного нападника. Отож правоохоронці просять відгукнутися усіх, хто володіє інформацією про зловмисника. За частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство) було відкрите кримінальне провадження.

У рамках його розслідування слідчі Рівне нського МВ УМВС звертаються із проханням до усіх громадян посприяти у встановленні особи, причетної до вказаного кримінального правопорушення.

Чоловіку на вигляд близько 30-40 років, спортивної статури, зріст 160-170 см, був одягнений в спортивну синю куртку із рожевими вставками, темні штани та чорні черевики. 20 жовтня близько 17-ї години 66-річну рівнянку за місцем проживання невідома особа облила хімічною речовиною. Експерти встановили, що цією речовиною є ймовірні залишки сірчаної (сульфатної) кислоти, що є основним компонентом електроліту до автомобільних акумуляторів. Жінка — помічник народного депутата України та нині депутат Рівне нської міської ради.