Доглядай за собою правильно! Зазвичай дівчата та жінки витрачають багато часу та коштів для правильного догляду за собою, але не звертають уваги на дрібниці. Читай, які типові помилки робить найпрекрасніша половина людства.

1. Підпираємо лице рукою



pic

За дослідженнями науковців на наших руках живе понад 200 видів бактерій. Цікавий факт: на руках у жінок вдвічі більше мікробів, ніж на чоловічих руках. Тому, підбирати чи торкатись лиця бажано, коли ви вдома і руки чисті.

2. Рідко миємо пензлики для макіяжу



pic

Пензлі – це ті предмети якими ми наносимо макіяж на своє обличчя. Якщо за ними не правильно доглядати – в майбутньому це призведе до проблем із шкірою. Саме тому кисть, яку ми використовуємо для тонального крему – миємо кожен раз після використання, а для пудри та рум’ян достатньо буде одного разу в тиждень.

3. Розчісуємо мокре волосся



pic

При розчісуванні вологого волосся - ми отримуємо посічені кінчики. Так-так, тому для початку повільно та акуратно промокніть волосся в рушнику, трішки підсушіть і лише тоді розчісуйте.

4. Частенько припудрюємо лице



pic

Використання пудри декілька разів у день призводить до забруднення пор шкіри. На допомогу прийде матуюча серветка, яка забере повністю жирний блиск шкіри. Але ні в якому разі не накладаємо шар за шаром пудри на обличчя.

5. Вищипуємо брови перед макіяжем



pic

Це помилка, якої припускається більшість дівчат. Після вищипування навколо брів одразу виникає подразнення. Тому, робити макіяж і корегувати брови потрібно у різні дні. Для корекції брів - найкраще підійде вечір.

6. Наносимо парфуми на волосся



pic

Зазвичай у складі парфумів є спирт, тому уважно дивимось, щоб вони не потрапили на волосся. Адже, використання таких парфумів засушує ваші кінчики.